Robben geliyor

Şike davasından beraat eden F.Bahçe'nin gelirlerinde artış bekleniyor. Tarihinin en iddialı kadrolarından birini kuran F.Bahçe, bunu yeni sezonda Arjen Robben transferiyle taçlandıracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2015 Güncelleme 13 Ekim 2015, 00:21
Robben geliyor

İÇİNDEKİLER

Sezon öncesi yaptığı transferlerle sadece Türkiye'de de değil Avrupa'da da gündem oluşturan Fenerbahçe, durmayacak! Şike davasından beraat ettiği için önününü daha iyi görmeye başlayan Sarı-Lacivertli yönetim, yıldız transferlerine kaldığı yerden devam edecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın "Kendisine teklif yaptık ama o Bayern Münih'te kalmak istedi" dediği Hollandalı yıldız Arjen Robben önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin 1 numaralı hedefi olacak. Bu transfer için sportif direktör Guillano Terraneo'nun ön çalışmaları yaptığı ve doğru bir stratejiyle Arjen Robben tranfserinin gerçekleşme olasılığının hiç de düşük olmadığı belirtildi. Sürekli olarak Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunun farkında olan Hollandalı futbolcunun da Fenerbahçe'ye daha sıcak bakmaya başladığı ve kulübü incelediği de gelen haberler arasında.

ROBBEN'İN MALİYETİ VAN PERSIE'YE YAKIN OLACAK
FENERBAHÇE bu transfer için Van Persie için yaptığı maliyete yakın bir bütçeyi ayırmaya hazır olduğu da belirtiliyor. Robben için 5 milyon Euro civarında bir imza parası ödenecek. Ayrıca Bayern Münih kulübüne 8 milyon Euro civarında da bir bonservis ödemeyi planlıyor. Fenerbahçe bonservis ücretini bu seviyede tutmaya çalışacak. Hollandalı yıldızın 2017 yılında sözleşmesinin bitecek olması da avantaj.