Robben'de işlem devre arası

Şike davasında beraat eden Fenerbahçe yönetimi, taraftarlarına büyük bir müjde vermeye hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 12 Ekim 2015, 10:01
Robben’de işlem devre arası

İÇİNDEKİLER

Şike davasından beraat eden sarı lacivertli kulüpte büyük atılım için geri sayım başladı. İlk hedef Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben. Onun gelişi Van Persie'ye de yarayacak.
ROBBEN DEVRE ARASI
Fenerbahçe'de şike davasında 'beraat' kararı çıkmasıyla birlikte gözler yeniden transfere çevrildi. Uzun süredir Arjen Robben'in konuşulduğu sarı-lacivertli ekipte, 'beraat' kararının ardından büyük bir transfer atılımı bekleniyor. İlk hedef olarak belirlenen Bayern Münih'in süper yıldızı Robben için devre arasında harekete geçileceği ifade ediliyor.
BİR TAŞLA ÜÇ KUŞ
Fenerbahçe, Robben'i alarak bir taşla üç kuş vurmayı hedefliyor. Hollandalı oyuncunun transfer edilmesi halinde hem kadro güçlendirilecek hem de zor zamanlarda takımı yalnız bırakmayan taraftara en güzel hediye verilmiş olacak. Ayrıca Robben'in takıma katılması halinde, 'sıkıntılı' vatandaşı Robin van Persie'nin de patlama yapması bekleniyor.
GUARDİOLA GÖZDEN ÇIKARDI
Yıllardır milli takımda beraber oynadığı ve sahada çok iyi anlaştığı Robben'in F.Bahçe'ye gelmesi durumunda Van Persie'nin performansının katlanacağına kesin gözüyle bakılıyor. F.Bahçeli taraftarların heyecanla beklediği Robben transferi devre arasında gerçekleşir mi bilinmez ancak camiada bu oyuncunun hayalini kuranların sayısı giderek artıyor.
2017'DE SÖZLEŞMESİ BİTECEK
Diğer yandan bir süredir sakat olan 31 yaşındaki Robben'in devre arasına kadar tamamen hazır olacağı kaydedildi. Bayern Münih'le sözleşmesi 2017'de bitecek yıldız futbolcuyu, teknik direktör Guardiola'nın gözden çıkardığı biliniyor. Hollandalı gazeteciler de Robben'in F.Bahçe'yi tercih ederek son flaş transferini yapacağına inanıyor.