Maalesef sevinemiyoruz

Ceza almamak için basın toplantısına katılan Terim, "Mutlu bir günde bol bol konuşuruz" dedi . Hakan Çalhanoğlu ise, "Maalesef sevinemeyeceğiz. Yaşanan olay bizi çok üzdü" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2015 Güncelleme 11 Ekim 2015, 01:49
Maalesef sevinemiyoruz

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim 2-0'lık galibiyetin ardından Ankara'da yaşanan terör olayları nedeniyle konuşmak istemediğini söyledi. Terim, "Açıkçası sabahtan beri oyuncularımızın, bizim yüzümüz gülmüyor. Bir an unutuyoruz sonra tekrar hatırlıyoruz. Geçen ay ayıncı kuruluşa çıkmadık. Ceza almayayım diye şimdi buradayım. Allah bir daha göstermesin. Bu durumda insanın içinden söyleyecek bir şey gelmiyor, ülkede bunlar olurken ben nasıl konuşabilirim? İnşallah hepimiz mutlu olduğunda bol bol konuşuruz. Ama beni bu akşam bağışlayın" ifadelerini kullandı.

HAKAN ÇALHANOĞLU: SABIR DİLİYORUM
AY Yıldızlı ekibimizin 2. golünü atan Hakan Çalhanoğlu da Fatih Terim ile benzer duygulara sahipti. Yıldız futbolcu, "Maalesef sevinemeyeceğim. Ankara'da olan olaydan dolayı çok üzüldüm. Hayatını kaybeden insanların sayısı 95'e yükselmiş. Umarım her şey düzelir. Bu beni çok üzdü. Herkese sabır diliyorum. Hocamız bizi İzlanda maçına hazırlayacaktır" dedi.

CENK: BURUK BİR MUTLULUK YAŞIYORUZ

A Milli Takım'ın çiçeği burnunda golcüsü Cenk Tosun, Çek galibiyete sonrası Ankara'da yaşanan terör saldırısının acısını fazlasıyla hissettiklerini söyleyerek, "Ankara'dan gelen haberle moralimiz iyice düştü. Yüreğimiz buruk başladık maça. Söyleyecek söz bulamıyorum. Yine du bu üzüntüye rağmen kazanmayı bildik. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemize büyük geçmiş olsun" dedi.