Wolfsburg geliyor!

Alman basınında yer alan haberlere göre, Wolfsburg kulübü önümüzdeki günlerde İstanbul'a iki temsilcisini gönderecek ve resmi teklif yapılacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2015 Güncelleme 10 Ekim 2015, 00:00
Wolfsburg geliyor!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yükselen değeri Gökhan Töre müthiş performansıyla Avrupa kulüplerinin transfer gündemine girmiş durumda... İspanyol basınına göre Atletico Madrid'in ciddi şekilde ilgilendiği milli futbolcu için Alman kulübü Wolfsburg resmi adımları atıyor. Alman basınında yer alan haberlere göre uzun bir süredir Gökhan Töre'yi takip eden Wolfsburg kulübü önümüzdeki günlende iki yetkilisini İstanbul'a gönderecek ve Beşiktaş ile masaya oturulacak. Gökhan Töre'nin transferi için önemli bir bütçe ayıran Wolfsburg'un 10 milyon Euro'nun üzerinde bir rakamı gözden çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genç yıldız Bundesliga'da daha önce Hamburg formasını giymişti.

YÖNETİM 20 MİLYON EURO İSTİYOR!
BEŞİKTAŞ yönetimi, takımın en önemli parçalarından biri olan Gökhan Töre'nin satışına soğuk bakıyor. Fakat Finansal Fair Play sıkıntısı yaşayan ve transfer yapmak için oyuncu satması gereken Siyah-Beyazlı yönetimin çok iyi bir teklife 'evet' diyebileceği belirtiliyor. Kulislerde konuşulanlara göre Beşiktaş yönetimi 20 milyon Euro'luk bir teklif bekliyor.