Sow'un yerine Muriel

Devre arasında veya sezon sonunda mutlaka bir forvet transferi yapacak olan Sarı-Lacivertliler, Sampdoria formasını giyen Luis Muriel'le ilgileniyor. Genç futbolcunun fiyatının 12 milyon Euro oluğu belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2015 Güncelleme 10 Eylül 2015, 01:57
Sow’un yerine Muriel

İÇİNDEKİLER

Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Moussa Sow'u 16 milyon Euro karşılığında Al Ain'e satan Fenerbahçe, büyük uğraş vermesine rağmen Senegalli yıldızın yerini dolduramamıştı. Ara transferde veya en geç sezon sonunda mutlaka bir forvet transferi yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler genç ve potansiyelli isimler üzerinde duruyor.

İNCELEME BAŞLATILDI
Şu ana kadar Brezilyalı Gabigol ve Erik Lima için girişimlerde bulunan Fenerbahçe yönetiminin gündemine bir genç yıldız daha girdi. Alınan bilgilere göre sportif direktör Giuliano Terraneo, Serie A'da Sampdoria formasını giyen Luis Muriel'le ilgileniyor. Forvet arkası ve sağ kanatta da görev yapabilen 24 yaşındaki Kolombiyalı golcü için geniş çaplı bir inceleme başlatan Terraneo'nun hem İtalyan kulübü hem menajerlerle temasa geçip maliyet araştırması yaptığı ifade ediliyor. Kolombiya Milli Takımı formasını da giyen Muriel sezon başında Udinese'den, kiralık olarak formasını giydiği Sampdoria'ya 10 milyon Euro transfer olmuştu.

BU SEZON 4 MAÇTA 3 GOL ATTI
Daha önce Lecce'de de kiralık olarak oynayan Luis Muriel geçtiğimiz sezon Sampdoria formasıyla 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.
Bu sezon ise 4 maçta 3 gol atan genç futbolcu, geleceğin önemli yıldız adayları arasında gösteriliyor. Teknik direktör Vitor Pereira ve sportif direktör Terraneo'dan olumlu rapor gelmesi durumunda Fenerbahçe'nin transfer için hemen düğmeye basacağı öğrenildi. Luis Muriel'in şu anki bonservis bedelinin ise 12 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.