Messi & Ronaldo hayal değil

"Başkan olduğum sürece sponsorlardan gelecek parayı Fenerbahçe taraftarlarının istediği transferleri yaparak harcayacağım. Artık herkesi alacak güçteyiz..." "İbrahimovic, Robben gibi yıldızları hatta bir kademe ilerisi Messi ve Ronaldo gibi yıldızları alabilecek güçteyiz. Artık bu yıldızlar hayal değil"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2015 Güncelleme 19 Ağustos 2015, 00:13
Messi & Ronaldo hayal değil

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sponsorluk anlaşması sırasında yapılan imza töreninde bomba gibi açıklamalar yaptı. Yandex'le yapılan imza töreninde konuşan Yıldırım, "Başkan olduğum sürece sponsorlardan gelecek parayı Fenerbahçe taraftarının istediği transferleri yaparak harcayacağım. İbrahimovic, Robben, bir kademe ilerisi Messi, Ronaldo... Bu isimler Fenerbahçe için hayal değil" şeklinde konuştu. 18 senelik başkanlık döneminde gücünü hep yönetimden aldığını belirten Yıldırım, Sow haricinde Sarı-Lacivertli takımın transfer ve tesisleri kendi imkanları ile yaptıklarını açıkladı. Yıldırım, "Bunu yaparken de gücümüzü taraftarımızdan aldık. Taraftarın maddi katkılarıyla yaptık. Bu sene de transferleri kulübün imkanlarıyla gerçekleştirdik. Ne Aziz Yıldırım'dan ne yönetim ne de dışarıdaki zengin Fenerlilerden destek almadık" dedi.

GELECEK PARALAR İKİ DÜNYA YILDIZINA GİDECEK
FENERBAHÇE'nin son yapılan anlaşma ile kasasına 40 milyon dolar gireceğini belirten Yımdırım, bu rakamın 70 milyon dolara da yükselebileceğini ifade etti. Gelen parayı taraftarların isteyeceği oyuncuya yatıracaklarını belirten Yıldırım, "Taraftarların desteğiyle oluşacak bu katkıyı iki tane dünya starına ayıracağız. Bu sene kaçtı ama hedefimiz ileride Şampiyonlar Ligi finali oynamak. Barcelona ile B.Münih ile oynarız onu bilemem" diye konuştu.