Kalınıc & Douglas hamlesi

Galatasaray'ın Dnipro'nun Hırvat golcüsü Nikola Kalinic ile her konuda anlaştığı iddia edildi. 7 milyon Euro'luk bonservis bedelini aşağıya çekmek isteyen Cimbom, stoper Douglas için de Dnipro'yla pazarlıkta...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2015 Güncelleme 22 Temmuz 2015, 01:37
Kalınıc & Douglas hamlesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Dnipro'nun 2 yıldız futbolcusu Nikola Kalinic ile stoper Douglas ile anlaştığı iddia edildi. EuroFootball, sarı-kırmızılı ekibin Ukrayna'nın Dnipro takımında forma giyen Hırvat oyuncu Nikola Kalinic için teklif yaptığını yazdı. Gazete, Fenerbahçe ile oynanan maç için İstanbul'a Kalinic'in menajerinin de gittiği burada Galatasaraylı yöneticilerle bir görüşme yapıldığını ifade etti. Kalinic'in menajerinin, oyuncunun Galatasaray'da oynamaya evet dediğini tek sorunun şu anda Dnipro'nun istediği 7 milyon euro'luk bonservis bedeli olduğunu belirtti. Diğer Dnipro'lu futbolcu Douglas Silva Bacelar için de önemli adımların atıldığı büyük oranda anlaşma sağlandığı ifade ediliyor. Sarı-Kırmızılılar bu 2 futbolcunun bonservis bedellerine toplam 7 milyon Euro ödemek istiyor. Dnipro'nun ise direnmesine rağmen büyük oranla bu teklifi kabul edeceği ifade ediliyor.

DNİPRO'YA UEFA KUPASI'NI GETİREN İSİM KALİNİC
Dnipro'nun UEFA Avrupa Ligi'ndeki en golcü ismi Hırvat futbolcu Nikola Kalinic oldu. 27 yaşındaki başarılı golcü Kalinic, Avrupa Ligi'nde 4 gol kaydederek takımının kupayı kazanmasında etkin rol oynadı. Douglas Silva Bacelar ise 25 yaşında ve kariyerine ülkesi Brezilya'da Juventude'de başladı. America de Natal ve Vasco da Gama'da oynayan Douglas Silva Bacelar, 2013 yılından beri Dnipro'da 23 numaralı formayı giyiyor. Ayrıca taraftarların da Douglas'a ayrı bir sevgisi var.