Biz değil Luce düşünsün

Van Persie'li, Nani'li, Diego'lu Kanarya ilk maçı 28 veya 29 Temmuz'da Şükrü Saracoğlu'nda rövanşı 4 veya 5 Ağustos'ta Ukrayna'da oynayacak. 2009'da Kadıköy, UEFA zaferi yaşayan Shakhtar çok tecrübeli... Fakat otoriteler, "Fenerbahçe bu kadro kalitesiyle her takımı eleyebilir" görüşünde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2015 Güncelleme 18 Temmuz 2015, 00:13
Biz değil Luce düşünsün

İÇİNDEKİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu... Sarı-Lacivertliler, İsviçre'nin Nyon şehrinde gerçekleştirilen kura çekiminde, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ile eşleşti. Yaptığı transferlerle tüm dünyada ses getiren Fenerbahçe, Ukrayna ekibiyle ilk maçı 28 veya 29 Temmuz'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak. Rövanş ise 4 veya 5 Ağustos'ta Ukrayna'da oynanacak. Van Persie ve Nani gibi dünya yıldızlarını transfer eden, kadrosunda Diego ve Sow gibi silahları olan Fener'de hedef güçlü rakibini devirmek.

MIRCEA LUCESCU, FENER'DEN ÇOK ÇEKİNİYOR
FENERBAHÇE muhtemel rakipleri arasında en zorlusuyla eşleşmesine rağmen asıl endişe Shakhtar cephesinde yaşanıyor. Teknik direktör Mircea Lucescu kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Kurada umarım Fenerbahçe çıkmaz "ifadesini kullanmıştı. 2009'da Kadıköy'de UEFA Kupası zaferini yaşayan Ukrayna ekibi çok deneyimli. Fakat yıldızlar topluluğu Fenerbahçe de her takımı yenecek güce sahip.