Her şey Diego Ribas'ın çabasına bağlı!

Pereira, Diego Ribas'ı 11'de düşünüyor. Ancak antrenman performansına büyük önem veren Portekizli hocanın gözünden her an düşebilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2015 Güncelleme 23 Haziran 2015, 00:00
Her şey Diego Ribas’ın çabasına bağlı!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sezon imza parası verilecek büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer edilen ancak istenileni veremediği gibi İsmail Kartal ile de yıldızı barışmayan Diego Ribas, Vitor Pereira ile yeni ber döneme yelken açacak.

ÇOK ÇALIŞMALI...
Portekizli teknik adamın Diego'yu ilk 11'de düşündüğü ve takım kurgusunu ona göre yapacağı da konuşuluyor. Ancak burada Diego Ribas'ı bekleyen bir tehlike var. Teknik direttör Pereira, son derece saldırgan bir takım istediği gibi antrmenman performanslarına da önem veriyor. Kendisi için tam bir idmankolik ifadeleri kullanılıyor. Bu bakımdan Diego sürekli olarak performansını üst düzeyde tutmak zorunda. Ayrıca 'küsmek' gibi seçeneklere de sahip değil. Diego her ne kadar ikili mücadeleleri sevmiyor gibi gözükse de koşu istatistiklerinde geçen sezon iyi rakamlar yakalamıştı. Zaman zaman takımının en çok koşu mesafesi kateden oyuncusu olmayı bile başarmıştı.