Ronaldinho heyecanı

Eto'o ile prensipte anlaşan Antalyaspor, Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Assis ile bugün Antalya'da görüşme yapacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2015 Güncelleme 20 Haziran 2015, 00:00
Ronaldinho heyecanı

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor, Ronaldinho'nun menajerliğini yapan ağabeyi Assis ve avukatı Cremer ile bugün Antalya'da görüşecek. Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Antalyaspor'da transfer görüşmeleri hızlandı. Eto'o ile prensipte anlaşan kırmızı beyazlı takımda yönetim, Ronaldinho'nun menajeriyle de görüşmeye hazırlanıyor. Ronaldinho'nun menajerliğini yapan ağabeyi Moreira Roberto De Assis ile avukatı Nunes Bruna Cremer, Antalya'ya gelecek. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile Ronaldinho'nun ağabeyi ve avukatı bugün transfer masasına oturacak. Görüşmenin kentteki bir otelde yapılacağı öğrenildi. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, transfer çalışmalarında 1 haftalık süreçte önemli mesafeler katetmek istediklerini söyledi. İç ve dış transfer çalışmalarının sürdüğüne değinen Gencer, geçen sene mevcut kadroda yer alan futbolcularla da görüşmeler yaptıklarını anlattı. Kırmızı beyazlı takımın kamp döneminin yaklaştığını vurgulayan Gencer, Davraz'da yapılacak kampa kadar transfer çalışmaları tamamlamak istediklerini belirtti.

ANTALYASPOR DÜNYA KULÜBÜ OLACAK
Gencer, Ronaldinho ile Eto'o başta olmak üzere yüksek maliyetli transfer çalışmaları konusunda kulüp yönetimine yönelik eleştirileri divan kurulu toplantısında değerlendireceğini dile getirdi. Ancak Antalyaspor'u bir dünya kulübü haline getirmek için çalıştıklarını belirten Antalyaspor Başkanı, Ronaldinho ve Eto'o gibi dünyaca ünlü yıldızların transferinin büyük ses getireceğini ifade etti. Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri Assis'in Antalyaspor'un 1+1 yıllık teklifini kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor.