Adriano geliyor

Luiz Adriano'nun golcülüğünün yanında son derece çabuk oluşu Pereira'nın dikkatini çekti. Sözleşmesi biten Brezilyalı'ya yıllık 2.8 milyon Euro teklif ediliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2015 Güncelleme 20 Haziran 2015, 00:40
Adriano geliyor

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona farklı bir kadro ile devam edecek olan Fenerbahçe, anlaşmaya vardığı Bursaspor'lu Fernandao dışında bir forvet daha almayı planlıyor. Yunan golcü Mitroglou ile temaslarını devam ettiren Fenerbahçe için son derece önemli bir yıldız ismi daha gündeme düştü. Ukrayna Kulübü Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı golcü Luiz Adriano için Fenerbahçe'nin teklif yaptığı bildirildi. Fenerbahçe'nin Adriano'ya yıllık 2.8 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu ifade edildi. 2007 yılından bu yana Shakhtar Donetsk forması giyen Adriano, 161 maçta 77 kez fileleri havalandırdı. 2014 yılından bu yana Brezilya Milli Takımı'ndan da davet almaya başlayan Luiz Adriano, 4 kez milli takım forması giydi. 28 yaşında ve 1.83 boyunda olan Adriano, hem yerden hem de havadan son derece etkili bir forvet oyuncusu. Özellikle çabukluğu ve hızı çok iyi biliniyor.

ÇABUK, ADAM EKSİLTİYOR VE GOLCÜ...
Adriano'nun çabuk oyuncu oluşu Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira'nın da iştahını kabartıyor. Çabuk ve adam eksilten futbolcuları tercih ettiği belirtilen Pereira'nın Adriano'nun transferiden son derece mutluluk duyacağı ifade ediliyor. Adriano, daha önceki sezonlarda da Fenerbahçe için adı geçen oyunculardan biri olmuştu. Avrupa'da sadece Shakhtar'da oynaması ve fazla takım değiştirmesi, bu futbolcunun istikrarı olarak
olumlu değerlendiriliyor.