Sabri'ye çılgın zam

Galatasaray emektar kaptanı Sabri ile 1+1 yıllık sözleşme yaptıç Yılda 1.2 milyon dolar alan tecrübeli oyuncunun yıllığı 1.8 milyon Euro'ya çıktı. Bu duruma taraftar büyük tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2015 Güncelleme 19 Haziran 2015, 01:24
Sabri’ye çılgın zam

İÇİNDEKİLER

Galatasaray sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu ile yeniden anlaşma sağladı. Sarı-Kırmızılı yönetim tecrübeli futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek sözleşmeyi imzalayan Sabri'ye yapılan zam ise dudak uçuklattı. Daha önce yılda 1.2 milyon dolar alan Sabri'nin yeni sözleşmeyle birlikte yılda 1.8 milyon Euro alacağı gelen bilgiler arasında. Sabri'nin yıllık ücretine zam gelmesinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da büyük rol oynadığı ortaya çıktı.

TARAFTAR AYAĞA KALKTI
Başarılı hocanın yönetimle yaptığı görüşmede, "Sabri bu takım için varını yoğunu ortaya koydu. Bazı kesimler tarafından sürekli eleştirilerek ona büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu nedenle ona iyi şartlarda bir sözleşme yapılmasını rica ediyorum" dediği gelen bilgiler arasında. Sabri'nin ayrıca maç başına 15 bin Euro alacağı öğrenildi. Bu gelişme Sarı-Kırmızılı futbolcular tarafından tepkiyle karşılandı. Sosyal medyada yapılan görüşlerde Sabri'ye çok para verildiği öne sürülerek yönetim eleştirildi. Taraftarlar kulübün parasının boş yere sokağa atıldığını öne sürerek özellikle Dursun Özbek'e göndermede bulundu.