İşte Cimbom'un kare ası

Uzun süredir Gignac'la temasta olan, Van Persie ve Huntelaar için de girişimlere başlayan G.Saray son olarak da Fiorentina'lı Mario Gomez'i listesine aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2015 Güncelleme 15 Haziran 2015, 01:36
İşte Cimbom’un kare ası

İÇİNDEKİLER

Transfer bütçesinde aslan payını forvet takviyesi için ayıran Galatasaray yönetimi büyük oynuyor... Sarı-Kırmızılılar listesine aldığı 4 isimden birisini bitirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Marsilya ile sözleşmesi sona eren Pierre Andre Gignac uzun süredir pazarlık halinde olan Galatasaray, Fransız golcünün yıllık ücretini düşürmeye çalışıyor. Fakat Gignac'a birçok talip olması işleri zorlaştırıyor. Cimbom'un listesinde ayrıca Hollandalı iki süper yıldız yer alıyor. Manchester United formasını giyen Robin van Persie için çalışmalarını sürdüren yönetim, yıllık 4 milyon Euro'luk teklifine yanıt bekliyor. Galatasaray yönetimi Schalke'de oynayan Klaas Jan Huntelaar'la da temas halinde. Sarı-Kırmızılılar hem Hollandalı yıldız hem de Alman kulübü ile pazarlık halinde.

MARIO GOMEZ'İN FİYATI ÇOK DÜŞTÜ
Cimbom bu üç ismin ardından listesine bir golcü daha aldı... Yönetim, Fiorentina'da forma giyen Mario Gomez için de temaslara başladı. Bayern Münih'ten İtalyan kulübüne transfer olan Alman forvet, iki sezondur Serie A'da bekleneni veremedi. Geçen sezon 20 maçta sadece 4 gol atabilen Gomez'in bonservis ücreti de 8 milyon Euro'ya düştü. Galatasaray listesindeki 4 isimden birisiyle 15 gün içinde anlaşmayı hedefliyor.