Fenerbahçe Nani'yi bitirdi!

Dün Giuliano Terrenao ile birlikte İngiltere'ye giden Başkan Aziz Yıldırım, Manchester United'la 7.5 milyon Euro'ya el sıkıştı. Luis Nani ile de 4 yıllık anlaşma sağlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2015 Güncelleme 13 Haziran 2015, 02:11
Fenerbahçe Nani’yi bitirdi!

İÇİNDEKİLER

VE Fener bombayı patlattı... Teknik direktörlüğe Vitor Pereira'yı getiren Sarı-Lacivertliler, Portekizli hocanın vatandaşı Luis Nani'nin transferini bitirdi... Dün sportif direktör Giuliano Terrenao ile birlikte Londra'ya giden Başkan Aziz Yıldırım, Manchester United ile masaya oturdu. Tarafların 7.5 milyon Euro'ya anlaşma sağladığı öğrenildi. Ardından Nani'nin menajeri ile bir araya gelen ikili tüm pürüzleri giderdi. Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcuyla yıllık 3 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirlendi. Resmi açıklamanın 1-2 gün içined yapılması bekleniyor. Sezonu Sporting Lizbon'da kiralık olarak geçiren Luis Nani hücum hattının sağ kanadında Fenerbahçe'ye ciddi güç katacak. Kanarya dün Ada'da başka girişimlerde de bulundu. Tottenham'da forma giyen Fransız stoper Younes Kaboul de Fener'in hedefinde olan bir diğer isim. 29 yaşındaki Younes Kaboul, 5 kez Fransa Milli Takım formasını da sırtına geçirmişti.

ORTA SAHADA TAM BİR CANAVAR: JOHN OBI MIKEL
Fenerbahçe'nin transfer etmek sitediği 3. isim ise futbolseverlerin çok iyi bildiği bir isim. 2006 yılından beri Chelsea forması giyen John Obi Mikel için Chelsea ile masaya oturulacak. 28 yaşındaki ön libero, tecrübeli ve müthiş giziği ile Fenerbahçe orta sahası için çok önemli bir koz olacak. Mikel, 64 kez de Nijerya Milli Takım forması giydi ve bu maçlarda 4 kez ağları havalandırdı. Terraneo'nun müthiş çevresi ve iletişim gücü bu transfermer için önemli avantaj olacak.