Şamp....

Cimbom TT Arena'da Beşiktaş'ı 2-0 yenip şampiyonluğa dev bir adım attı. Eğer bugün Fenerbahçe, Başakşehir'e takılırsa Galatasaray 20. kez mutlu sona ulaşıp 4. yıldızın sahibi olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2015 Güncelleme 25 Mayıs 2015, 02:10
Şamp....

İÇİNDEKİLER

Cimbom artık 'şampi'... Haftanın maçında BeşiktaşTT Arena'da konuk eden Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda çok ama çok önemli bir adım attı. Eğer bugün Fenerbahçe, Başakşehir'i yenemezse Sarı-Kırmızılılar 20. şampiyonluğunu ilan edip 4. yıldızı takacak. Fenerbahçe'nin kazanması halinde ise Galatasaray'a son hafta Rizespor deplasmanında 1 puan yeterli olacak... Arena'daki müthiş derbiye Cimbom çok hızlı girdi. 11. dakikada orta alanda topla buluşan ve çalımlar atarak ceza sahası önüne gelen Yasin'in şutunda top kaleci Günay'dan döndü. Seken topa tekrar hareketlenen Yasin, topu Günay'ın sağından ağlarla buluşturdu: 1-0. Golün ardından Beşiktaş oyunda dengeyi kurdu. 20. dakikada Sosa'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Demba Ba'nın kafa vuruşu direkten döndü.

FERNANDO MUSLERA YİNE KALESİNDE DEVLEŞTİ

32. dakikada Telles'in ortasında Yasin arka direkte bomboş kaldı ama çok kötü vurdu... İlk yarı böylece 1-0 sona erdi. Beşiktaş ikinci devre ile birlikte oyunu tek kaleye çevirdi. 53. dakikada Tolgay vurdu, Muslera kurtardı. 58. dakikada Demba Ba'nın şutu Muslera'dan sekti, Kerim yetişemedi. 59. dakikada Demba Ba yine vurdu, Muslera harika çıkardı. 61. dakikada Sivok çevirdi, Atınç dokunamadı. 80. dakikada Sneijder sol ayağıyla harika vurdu ve skoru belirledi: 2-0.

4. YILDIZLI GÖSTERİ

Maç öncesi Arena'da müthiş bir şov vardı. ultrAslan taraftar grubunun 1 haftadır uğraştığı koreografi aynı anda 4 tribünde birden yapıldı. Bir tribünde 4 yıldız ve 'Herkes Rütbesini Bilecek' mesajı, bir tribünde Hamza Hamzaoğlu portresi, bir tribünde aslan figürü, bir tribünde ise ultrAslan yazısı kullanıldı. Şov büyük beğeni topladı.