Carlos Ancelotti yerine 7 sürpriz aday

Real Madrid'de Ancelotti'nin gitmesi halinde adaylar ortaya atıldı. Listenin başındaw Kloop , Löw, Heynckes gibi isimler bulunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2015 Güncelleme 21 Mayıs 2015, 01:02
Carlos Ancelotti yerine 7 sürpriz aday

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'de kötü geçen sezonun ardından teknik direktör Carlo Ancelotti'nin geleceği tartışmaya açıldı ve İtalyan hocanın yerine geçebilecek hocalar için de beyin fırtınası başladı. Porto'da ilk sezonunu geçiren Julen Lopetegui, göze girmeyi başardı. İspanyol çalıştırıcı Fernando Hierro, geçen sezon Ancelotti'nin yardımcılığına geldi. Şimdi ise Ancellotti'nin koltuğu için adaylardan birisi. 1998'de Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan Heynckes. Emeklilik kararı alan Alman hoca, Bernabeu'da 2. bir deneme yapmak istimali gündemde. Almanya ile Dünya Kupası zaferine ulaşan Löw'ün, artık kulüp çalıştırmaya geri dönebileceği konuşuluyor. Bu takım ise Real Madrid olabilir.

EN GÜÇLÜ ADAY ZİDANE
nnİtalyan basını, Napoli'nin hocası Rafael Benitez'i ısrarla Real Madrid'e yazıyor. İspanyol hocanın İtalya'dan ayrılacağı ve Madrid ile ilk temasların yapıldığı iddia ediliyor. Avrupa'nın şu anda en gözde hocası Klopp da listenin başında. En güçlü aday ise eski Real'li Zidane.