Canın sağolsun Fenerbahçem!

2. periyotta Real'in 3'lük yağmuruna engel olamadık. Hakemler de ev sahibine toz kondurmayınca fark açıldı. 2. yarıda farkı 26'dan 9'a düşürdük ama bu çaba yetmedi. Fenerbahçe Ülker yarın CSKA ile 3.'lük maçı oynayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2015 Güncelleme 16 Mayıs 2015, 01:09
Canın sağolsun Fenerbahçem!

İÇİNDEKİLER

THY Avrupa Ligi'nde final four'a kalarak tarih yazan Fenerbahçe Ülker, dün gece ev sahibi Real Madrid karşısında 2. periyottaki oyununu kurbanı oldu ve maçı 96-87 kaybederek final şansını kaybetti. İlk periyodu Vesely'nin muhteşem oyunuyla 20-19 önde tamamlayan temsilcimiz hepimizi umutlandırdı. Ancak 2. periyotta Real'in üçlük yağmuru vardı. Buna birde hakem üçlüsünün Real'e toz kondurmayan tavrı ve top kayıpları da eklenince devre 55-35 Real'in üstünlüğüyle kapandı. Real Madrid 2. yarıya da 2 üçlükle başladı. Ancak savunmasının serleştiren Fenerbahçe Ülker hakemlerin inanılmaz kararlarına rağmen yavaş yavaş farkı eritmeye başladı. Yine de 3. periyodun sonunda 17 sayılık Real Madrid üstünlüğü vardı.

F.BAHÇE 2. YARIDA ONUR MÜCADELESİ VERDİ
4. periyotta ise Fenerbahçe Ülker'in adeta onur mücadelesi vardı. Hakemlerin çaldığı 2 teknik faul ve bir de kasti faule rağmen Sarı-Lacivertli oyuncular Goudelock'ın sayılarıyla oyunda kaldı. 2 dakika kala fark 10'a indi. Ancak Sergio Llul ve Rodriguez ile oyunu tutmayı başaran Real Madrid, maçı 96-87 kazanarak CSKA Moskova ile final oynamaya hak kazandı. Fenerbahçe Ülker ise yarın Olympiakos'a kaybeden CSKA Moskova ile 3.'lük maçına çıkacak.

AHHH O İKİNCİ ÇEYREK!
F.Bahçe Ülker, Real Madrid karşısında ilk çeyreği 21-20, üçüncü çeyreği 24-21, son çeyreği de 28-20 Sarı-Lacivertliler önde tamamladı. İspanyol ekibi sadece 2. çeyreği üstün tamamladı. Real Madrid, o periyodu 35-14 önde tamamladı.

13 TOP KAYBI YENİLGİYİ GETİRDİ
Fenerbahçe Ülker, Real Madrid'e karşı özellikle ilk yarıda çok kötü bir performans sergiledi. İlk devre bittiğinde İspanyollar'ın top kaybı yoktu. Fener ise 8 top kaybı yaptı. Fenerbahçe Ülker maç bittiğinde 13 top kaybıyla oynadı. Real Madrid'de ise bu sayı sadece 4 idi. İspanyollar final 4'da daha az hata yaparak sonuca gitmeyi başardı.

HAKEMLER ADETA MADRİD'E ÇALIŞTI!
Yunan, Sloven ve Alman hakemler çaldıkları ve çalmadıkları düdüklerle ev sahibi Real Madrid'e büyük destek verdiler!
REAL Madrid ile Fenerbahçe Ülker arasındaki maçta hakem rezaleti yaşandı. Ev sahibi ekibe saha içinde yardım eden hakem 3'lüsü Fenerbahçe taraftarını da çıldırttı.

RESMEN YAKTILAR!
Yunan hakem Christos Christodoulou, Slovenya'dan Sasa Pukl ve Almanya'dan Robert Lottermoser çaldıkları ve çalmadıkları düdüklerle İspanyol ekibi Real Madrid'e yardımcı oldular! Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında çaldıkları düdükler ev sahibini koruma amaçlıydı.

REAL EVİNDE İLK KEZ ISLIKLANDI!
MAÇI izleyen yaklaşık 3 bin Fenerbahçe Ülker taraftarı Real Madrid sahaya çıkarken İspanyol ekibini ıslıklayınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Sarı- Lacivertli taraftarlar takımlarına deplasman havasını fazla hissettirmedi. Tezahüratlarıyla Real seyircisini bastırdı.

ÜLKER ARENA'DA YER YERİNDEN OYNADI!
Fenerbahçeli taraftarlar, Real Madrid maçını Ülker Arena'ya kurulan dev ekrandan takip etti. Maç öncesinde büyük coşku vardı. Ancak farkın
açıldığı sırada taraftarların hüznü dikkat çekti.

ARDA TURAN DESTEK VERDİ
Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Real Madrid-Fenerbahçe Ülker maçını izleyenler arasındaydı. Arda, Fenerli oyunculara maç öncesi başarılar diledi.