Taçsız değil saçsız Kral

Galatasaray taraftarı, Burak Yılmaz için, "Saçları 3 cm. daha ıksa olsa kaçırdığı pozisyonları gole çevirir" dedi. Aslan'ın yıldızı taraftarı dinledi... Uzun süren gol özlemini Akhisar'da dindirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2015 Güncelleme 05 Mayıs 2015, 00:23
Taçsız değil saçsız Kral

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın saçsız kralı Burak Yılmaz! Sarı-Kırmızılı takımın golcüsü Burak Yılmaz, uzun süredir gol orucundaydı. Kolay pozisyonları harcıyor, taraftarı çıldırtıyordu. Taraftar sosyal medyada yaptığı yorumlarda, "Saçı 3 cm. daha kısa olsa o pozisyonları değerlendirir. Saçlarını kesmesi lazım" dedi. Taraftarı dinleyen Burak Yılmaz, Akhisar Belediye maçı öncesi saçlarını yok denecek kadar kestirdi. Ve uzun süren gol özlemini de dindirdi. Sarı-Kırmızılılar'ın ilk yarıda bulduğu iki gole imzasını atan Burak, 21 Mart'ta oynanan Kasımpaşa maçı sonrası başlayan gol orucunu da bozmuş oldu. Kral, bu gollerin bir tanesini de kafayla kaydetti. Nisan ayını golsüz geçen Burak Yılmaz, daha önce uzun olan saçlarını da kısa keserek çıktığı Akhisar Belediyespor maçında suskunluğunu bozdu. 'Kral' lakaplı Burak, Akhisar Belediye'ye karşı oynadığı 6. maçta 8. golünü attı.

DEPLASMANLAR KRAL BURAK YILMAZ'DAN SORULUR

Burak Yılmaz'ın deplasmanlarda gol attığı maçlarda Galatasaray hep kazandı. Yıldız futbolcu bu sezon 14 dış saha maçında 10 gol atıp 2 asist yaptı. Cimbom, Burak Yılmaz'ın gol atamadığı deplasmanlarda ise 4 yenilgi yaşarken, sadece 1 kez güldü. Burak Yılmaz, Akhisar deplasmanında çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "5 maçımız kaldı. 5 maçı da kazanacağız. Bizde bu taraftar olduğu sürece bizi kimse durduramaz" dedi.

ROBERTO CARLOS: BENİM İCİM COK RAHAT
Akhisar'ın hocası Roberto Carlos, G.Saray maçından sonra yaptığı açıklamada, "Benim için rahat. Sergilediğimiz oyun benim açımdan iyiydi. G.Saray gibi bir takımdan ilk atakta gol yiyorsan, bazı hataları kendimizde aramak lazım. Ama sergilediğimiz oyun genel anlamda iyi" diye konuştu.

BURAK YILMAZ'IN SAÇINI SELÇUK KESTİRDİ!
Akhisar maçında muhteşem bir performans sergileyen Burak Yılmaz'ın, maçtan önce saçını en yakın arkadaşı Selçuk İnan'ın kestirdiği öğrenildi. Taraftarların tepkisi sonrasında saçlarını kestirmek zorunda kalan Burak Yılmaz, Akhisar maçında oyundan çıktıktan sonra uzun süre alkışlandı. Milli oyuncu da alkışlara alkışla cevap verdi.

G.Saray son iki haftadır Süper Lig'de gol yemiyor. Sarı-Kırmızılılar, 2 haftalık periyottan önce ise üst üste 9 hafta kalesinde gol gördü.

120 GÜN SONRA İLK 11'DE!
Cimbom'un Alanya'da yaptığı devre arası kampında ağır bir sakatlık geçiren ve bu yüzden uzun süre takımdan uzak kalan Semih Kaya, tam 120 gün sonra ligde ilk 11'de görev aldı. Semih son olarak 4 Ocak'ta forma giymişti.