Osmanlı'da boş yok!

Beşiktaş bu sezon Osmanlı Stadı'nda yine maç kaybetmedi. Kartal bu statat 3 galibiyet, 1 de beraberlik aldı. Başakşehir ve Karabük maçları ise Başakşehir Stadı'nda oynanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2015 Güncelleme 16 Mart 2015, 00:00
Osmanlı’da boş yok!

İÇİNDEKİLER

Osmanlı Stadı Beşiktaş'a uğurlu geliyor. Siyah-Beyazlı takım Kayseri Erciyesspor maçıyla birlikte Osmanlı Stadı'nda bu sezon 4. karşılaşmasına çıkmış oldu. Vodafone Arena'nın yapımı sürdüğü için iç saha maçlarını zaman zaman İstanbul dışında oynayan Siyah-Beyazlı takım bu statta bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Siyah- Beyazlılar bu maçlarda toplam 10 puan aldı.

2 MAÇ BAŞAKŞEHİR'DE
Beşiktaş
bu statta bu sezon 6. haftada Sivasspor'u 3-2, 18. haftada da Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup etti. Kartal tek puan kaybını 22. haftada Balıkesirspor karşısında yaşadı. Bu maç 2-2 berabere sonuçlandı. Siyah- Beyazlı takım dün de bu statta Kayseri Erciyesspor'u 5-1 yenmeyi başardı. Bu arada Beşiktaş'ta A Takım sorumlusu Mete Vardar bundan sonra evlerinde oynayacakları Başakşehir ve Kardemir Karabükspor maçlarının Başakşehir Stadı'nda oynayacağını söyledi. Siyah-Beyazlı yönetici, "Bu iki maçı Başakşehir Stadı'nda oynayacağız. Bunun için gerekli anlaşmalar yapıldı. Diğer maçlar için şu anda birşey söylemek için erken. Program belli oyunca bunu açıklarız" ifadesini kullandı.