Sonuna kadar devam

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ligin kendileri içint ek tutunacak dal olduğunu söyleyerek, "Yarışa sonuna kadar devam edeceğİz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2015 Güncelleme 15 Mart 2015, 00:17
Sonuna kadar devam

İÇİNDEKİLER

Tranzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu son haftalarda alınan galibiyetlerin ardından camianın büyük moral bulduğunu söyledi. Bordo- Mavili kulübün başkanı alınan başarılı sonuçlarla kötü günlerin geride kaldığını vurgulayarak, "Ligde güzel gidiyoruz ve son haftalarda iyi futbol oynamaya başladık. Umarım bu böyle devam eder. Tutunacak tek dalımız lig. Yarışa sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

KAYIP İSTEMİYORUM
Gaziantepspor
ile oynayacakları maça da değinen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bu maçta kayıp istemiyorum Bu yarışta sezon sonuna kadar kalmamız gerekiyor. Futbolcularımın ne kadar arzulu olduğunu biliyorum. Mersin önünde oynadığımız futbolun tekrarını bekliyorum. Yükselişimiz sürecek" dedi.

CARDOZO ÖZEL OLARAK ÇALIŞTI

TRABZONSPOR Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı tek idmanla sürdürdü. Futbolcuların bir kısmı salonda bir kısmı da sahada çalışırken sakatlığı nedeniyle 2 gündür idmana çıkmayan Cardozo diğer futbolcular sahadan çıkmasına rağmen yaklaşık 1 saat özel bir antrenman yaptı. Paraguaylı yıldız penaltı ve şut çalışması yaptı.