Emenike'nin abisi coştu: Nankörler!

Emmanuel Emenike'nin ağabeyi Ebuka, "Kardeşim gol atamıyorsa bunda taraftarların da payı var. Tek gol kaçıran o mu ! İstenmiyorsa gitmesine izin verilmeli. Fenerbahçe taraftarı nankör ve saygısız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2015 Güncelleme 28 Şubat 2015, 02:30
Emenike’nin abisi coştu: Nankörler!

İÇİNDEKİLER

BU sezon kaçırdığı gollerle zaman zaman Fenerbahçe taraftarının tepkisi çeken Emmanuel Emenike'nin ağabeyi Ebuka'dan sert ve gündem oluşturan sözler geldi!

TEK KAÇIRAN EMENIKE Mİ
Emenike'nin haksızca eleştirildiğini savunan ağabeyi Ebuka, Africanfootball.com adlı internet sitesinde şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe taraftarı nankör ve saygısız. Emenike'nin gol sorununda onların da payı var. O Fenerbahçe için en iyisini yapmaya çalışıyor ama taraftarın yaptığı tek şey ona hakaret etmek. Bir oyuncu taraftarlardan saygı görmüyorsa, istenmiyor demektir ve gitmesine izin verilmelidir. Ayrıca gol kaçıran bir tek Emenike mi? Messi penaldı kaçırmadı mı? Arsenal taraftarı Monaco maçında penaldı kaçıran Giroud'yu taşlamalı mı? Taraftarlar bu tutumlarını bırakıp, Emenike'yi desteklemeli. Yoksa Emenike Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalabilir."