Az kalsın felç kalacaktı

Sivas maçında oynatılmayan Melo'nun bel ağrısının aniden geçip ağrının ayağına vurması doktor Yener İnce'yi şüphelendirdi. Melo'nun sinirlerinin sıkışıp felç kalma ihtimalinin belirmesi üzerine Melo acil ameliyata alındı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2015 Güncelleme 25 Şubat 2015, 00:51
Az kalsın felç kalacaktı

İÇİNDEKİLER

Melo' yu Allah korudu... Önceki gün bel fıtığı ameliyatı olan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusunun çok önemli bir tehlike atlattığı ortaya çıktı. Eğer doktorunun erken teşhisi olmasa Melo'nun futbol hayatının bitebileceği hatta felç bile olabileceği belirlendi. 2012 yılından beri belinde sorun yaşayan Sarı-Kırmızılı oyuncunun Sivas'taki son antrenmanda rutin kontrolleri yapılırken doktorlara, "Bel ağrım geçti ancak şiddetli bir bacak ağrım var" demesi kulüp doktoru Yener İnce'yi şüphelendirdi. Maç öncesi rahatsız olduğu bölgede elle muayene yapan Yener İnce, Melo'nun oynamasına izin vermedi. Sezon başından beri rahatsızlığına rağmen fedakarlık yapan ve ağrılar içinde oynamak zorunda kalan Melo ısrar etse de kadrodan çıkarıldı. Yıldız oyuncunun felç geçirme tehlikesi olduğunu sezinleyen sağlık heyeti İstanbul'a döner dönmez bu konuda ameliyat kararı aldı.

MELO'YU AMELİYAT ETMESEYDİK FELÇ KALABİLİRDİ
Melo ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Doktoru Yener İnce, "Sivas maçından önce ağrının niteliği değişti. Bel ağrısında beklemediğimiz şekilde bir rahatlama oldu. Bel fıtığında sıkışan et sarkabiliyor. Sinir sıkışınca da felç tehlikesi oluyor. Kendisini Sivas'ta iyi ki oynatmamaşısız. Gelince gördük ki o parçanın kopup oraya yerleşme ihtimali gerçekleşmiş. Zaten ameliyat olmasaydı motor bulgu dediğimiz sıkıntılar başlardı. Bu başlama aşamasındayken tedavi edildi" ifadesini kullandı.