Yerel basın ayaklandı

Avrupa Ligi'nde 4-0'lık Napoli yenilgisi sonrasındaT rabzon medyası teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcuları sert şekilde eleştirdi ve dikkat çekici abşlıklar kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2015 Güncelleme 21 Şubat 2015, 00:24
Yerel basın ayaklandı

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi'nde Napoli'ye sahasında 4-0 mağlup olan ve tur umudunu tamamen yitiren Trabzons- por tam anlamıyla şoka girdi. Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolculara sert eleştiriler geldi.

BÜYÜTEÇLE BAKTIK, GÖREMEDİK
Son Nokta Gazetesi, "Avni Aker'de sonun başlangıcı. The end.. Yıldızı çok (!), ligde yok. Kupada yok.. Avrupa'da şok.. Harç bitti yapı paydos. Rövanş artık formalite" görüşlerine yer verdi. Karadeniz Gazetesi, "Avni Aker'de yerin dibine girdik. Napoli karşısında küçüldükçe küçüldük.. Trabzonspor'un ruhunu, kişilikli futbolunu, kazanma azmini, savaşçı halini büyüteçle baktıysak da göremedik. Bordo-Mavililer İtalya'ya tur değil, turistik seyahat vizesi aldı" ifadesini kullandı. Günebakış Gazetesi ise "Fiyasko.. Trabzon'a çizme bol geldi" yorumunda bulundu.

İTALYANLAR COŞTU! NAPOLİ İMHA ETTİ!

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında 0-4 biten Trabzonspor-Napoli karşılaşması çizme basınında geniş yer buldu. La gazzetta dello sport, "Mavi-beyazlılar, az sayıda oyuncuya sahip (yedek kulübesinde sadece 4 kişi) mütevazi rakibine acımadan saldırdı. Rakibini imha etti" dedi. Corriera dello Sport ise "Bu Napoli adeta bir lunapark gibi. Gerçekten eğlenceli bir şov yaptı, Benitez'in takımı Trabzonspor'u altüst etti. Turu ilk maçta garantiledi" yorumunda bulundu.