Yakın Avrupa'yı içimiz ısınsın!

Önce tüm gözler Avni Aker'de olacak. Trabzonspor İtalyan devi Napoli'yi saat 20.00'de konuk edecek... Hedef, Çizme'deki rövanşa avantajlı bir skorla gidebilmek... Ardından kalplerimiz İngiltere'de atacak... Beşiktaş 8-0'lık yenilginin rövanşını almak için Liverpool'un karşısına çıkacak... Nefesleri kesecek dev maç saat 22.05'te...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2015 Güncelleme 19 Şubat 2015, 01:23
Yakın Avrupa’yı içimiz ısınsın!

İÇİNDEKİLER

Haydi çifte zafer olsun!.. Trabzonspor ve Beşiktaş bu akşam UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda çok önemli sınavlara çıkacak. İlk olarak Türkiye'nin gözü kulağı Avni Aker'de olacak. Bordo-Mavililer, İtalyan devi Napoli'yi konuk edecek. Saat 20.00'de başlayacak ve Smart Sport'tan naklen yayınlanacak karşılaşmayı Rus hakem Vladislav Bezborodov yönetecek. Trabzonspor'un hedefi, güçlü rakibini devirirek İtalya'daki rövanşa avantajlı bir skorla çıkabilmek... Ardından kalplerimiz İngiltere'de atacak. Beşiktaş, Ada futbolunun en önemli kulüplerinden Liverpool ile Anfield Road'da karşı karşıya gelecek. Saat 22.05'te Star TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmada Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Kara Kartal, Liverpool'u seyircisi önünde devirerek 2007 yılındaki 8-0'lık yenilginin rövanşını almayı hedefliyor.

İKİ EKİBİMİZDE DE EKSİKLER CAN SIKIYOR
Trabzonspor'da Napoli sınavı öncesinde eksikler can sıkıyor... Bordo-Mavililer'de cezalı Mehmet Ekici ve Constant ile sakatlıkları bulunan Belkalem, Waris, Yusuf ve Yatabare forma giyemeyecek. Bosingwa'nın durumu ise maç saati belli olacak. Beşiktaş'ta ise kaleci Tolga ile birlikte İsmail ve yeni transfer Milosevic sakatlıkları nedeniyle Liverpool maçında yok.

HESAP KESiM TARiHi
Beşiktaş, 6 Kasım 2007'de L-i verpool önünde aldığı 8-0'lık yenilginin hesabını kesmek istiyor...
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında bu akşam Liverpool deplasmanına çıkacak Beşiktaş hem rövanş için avantaj yakalamak hem de 8 yıllık bir hesabı kapatmak istiyor... Siyah- Beyazlılar, 6 Kasım 2007 tarihinde yine Anfield'da İngiliz ekibinin karşısına çıkmış ve 8-0'la tarihinin en ağır yenilgisini almıştı.

ÖZEL HAZIRLIK VAR
İngiliz
basını da dün yaptığı yayınlarda sürekli 8-0'lık maçla ilgili hatırlatmalar yaptı ve Beşiktaş'ın çok hırslı oynayacağının altını çizdi. Liverpool taraftarlarının da özel pankartlar hazırladığı ifade ediliyor.