Zirvenin 'Yılmaz' takipçisi

Sarı-Kırmızılılar, 16'da Chedjou, 24'te Sneijder ve 31'de Burak Yılmaz ile Balıkesir'in direncini kırdı... 61'de Balkes'ten Aykut atıldı. 80'de Zec'in golü farkı 2'ye indirse de Cimbom, rakiplerinin kazandığı hafta güldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2015 Güncelleme 17 Şubat 2015, 00:33
Zirvenin ’Yılmaz’ takipçisi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray şampiyonluk yarışında ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın peşini bırakmıyor! Cimbom, Türk Telekom Arena'da karşılaştığı Balıkesirspor'u 3-1 mağlup etti. Aslan, maça çok hızlı bir tempoda başladı, ancak ilk gol pozisyonunu Balıkesir yakaladı. 9. dakikada Balıkesirspor ilginç bir pozisyon sonucu gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Sercan geldi arka direğe kaldırdı Tarık Çamdal ters bir kafa vuruşu yaptı top kendi kale direğinden geri geldi. 16'da Sneijder sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Koray kafayla topu kale önüne indirdi ve Chedjou son anda dokunarak topu ağlara gönderdi.

BALIKESİR'İN 2 ŞUTU DİREKTE
24'te
Galatasaray Sneijder ile 2. golü buldu. Sneijder ceza sahası içinde topla buluştu, bekletmeden kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu. Sarı-Kırmızılılar, 31'de farkı 3'e çıkardı. Burak Yılmaz ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluştu bekletmeden kaleye sert vurdu ve top uzak köşeden ağlarla buluştu. 54'te Balıkesirsporlu Muğdat savunmanın hatasıyla kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı ama golü yapamadı. 64'te Emre Çolak kaleciyle karşı karşıya kaldı ama topu filelerle buluşturamadı. 1 dakika sonra Balıkesirspor'da Ermin Zec'in ceza sahası içinden yaptığı vuruş direğe çarparak auta gitti. Bu Balıkesir'in ikinci direkten dönen topuydu... 72'de oyuna sonradan giren Emre Çolak'ın sert şutunu kaleci Emrullah güçlükle kurtarabildi. 80'de Balıkesirli Zec'in golü sonucu belirledi.