Napoli'den korkmayız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Napoli'den çekinmediklerini vurgulayarak, "Bu maç çok farklı bir atmosferde geçecek. Sahada çko daha farklı bir takım olacağız. Napoli'den çekinmiyoruz. Eleyeceğiz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2015 Güncelleme 17 Şubat 2015, 00:11
Napoli’den korkmayız

İÇİNDEKİLER

Avrupa Ligi'nde perşembe günü Napoli ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibinden çekinmiyor. Napoli karşısında çok farklı bir takımın sahada olacağını söyleyen Teknik Direktör Ersun Yanal da, rakibine gözdağı verdi. Yanal, bu maça çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:"Napoli, hem Türkiye'nin hem de kendi prestijimizin, kendi misyonumuz için özel bir maç. Bu maçın çok farklı bir atmosferde geçeceğini düşünüyorum. Sahada kim oynarsa oynasın hiç sorun değil. Şu sakat veya bu cezalı diye düşünmüyorum. Çünkü zaten kadroda çok büyük değişikliklerde yapamıyorsunuz. Üç oyuncu ilave edebildik. Bunun altına çizelim."

YANAL'DAN TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI
YANAL "Güçlü bir rakibe karşı çıkıp sahamızda en iyi mücadelemizi yapıp, ülkemizi iyi bir şekilde temsil edeceğiz. Ben bütün taraftarlarımızı burada bizimle olmaya davet ediyorum. Hep beraber burada güzel bir gece geçirelim. Güzel çekişmeli bir maç oynayalım ve biz kazanalım. O gergin olmayan iklimden çıkıp kartların olmadığı güzel bir maçta iyi bir ortam yaratacağımızı düşünüyorum" dedi.