Orman'dan Bilic'e uyarı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursa ve Liverpool maçları öncesinde Ümraniye'ye çıkarma yaptı. Bilic'le toplantı yapan Orman'ın "Bu 2 maç kritik viraj. İkisini de kaznamalıyız" diyerek Bilic'i uyardığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2015 Güncelleme 14 Şubat 2015, 02:22
Orman’dan Bilic’e uyarı!

İÇİNDEKİLER

Son haftalarda düşüş yaşanan Beşiktaş'ta yönetim duruma el koydu.. Futbol takımının son dönemde büyük bir düşüş yaşaması ve Türkiye Kupası'ndan elenmesi üzerine harekete geçen yönetim, moral- motivasyon operasyonuna start verdi. Dün Ümraniye tesislerine giden kulüp başkanı Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve A takımdan sorumlu yönetici Mete Vardar ile birlikte siyah-beyazlı takımın antrenmanını izledi. Orman daha sonra da teknik direktör Slaven Bilic'le bir görüşme yaptı.

RAHAT OLUN BAŞKANIM!
Fikret Orman, yaşanan performans düşüklüğünün nedenlerini sorduğu Hırvat çalıştırıcıya tatlı sert uyarılarda da bulundu. Sadece takımın değil, kulübün de stat inşaatı ve mali dengelerin sağlanması anlamında kritik bir süreçten geçtiğini belirten Orman, "Bursaspor ve Liverpool'la yapacağımız maçlar çok önemli... Biri ligde kritik bir viraj, diğeri ise Avrupa Ligi'nde... Bu 2 maçı da mutlaka ama mutlaka kazanmayız" diyerek uyardı... Bilic'in cevabı ise "Sorun yok başkanım. Gönlünüzü rahat tuttun. İki maçtan da istediğimiz sonuç alarak ayrılacağız. Futbolcuların motivasyonu tam. Gücümüzün farkındayız" oldu.