Volkan'a 4 maç ceza

Dün toplanan PFDK, Trabzonspor maçından sonraki küfürleri nedeniyle Volkan'a 4 maç ceza geldi. Aynı karşılaşmanın bitiminde kırmızı kart gören Caner ise 1 maçla cezalandırıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 00:48
Volkan’a 4 maç ceza

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de aldığı Trabzonspor beraberliğiyle zirveyi Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe dün bir şokla daha sarsıldı... Karşılaşma sonrası ettiği küfürler nedeniyle 'hakaret' suçlamasıyla Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Volkan Demirel'e ağır fatura kesildi. PFDK'nın milli kaleciye 4 maç ceza verildiği açıklandı.

PARA CEZASI DA VERİLDİ
Futbol Federasyonu
'nun resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Trabzonspor maçında Fenerbahçe sporcusu Volkan Demirel'in rakip takım idarecisine yönelik hakaretleri nedeniyle 4 resmi müsabakadan men cezası ve 23.500 TL. para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Rizespor maçında forma giyemeyen Volkan, Süper Lig'de de Gaziantepspor, Akhisar ve Konyaspor önünde de takımda yer alamayacak.

CANER HAFTA SONU SAHADA
Yine Trabzonspor maçının ardından kırmızı kart gören Fenerbahçeli Caner Erkin'e ise 1 maç ceza geldi. Yıldız futbolcu hafta sonu ligdeki Gaziantepspor maçında görev yapabilecek.