Ataman'a şok tokat!

Genç oyuncu kendisine tokat atan Ergin Ataman'ı yönetim istediği için federasyona şikayet etti... Yönetimin bu hamleyle Ataman'ın Twitter'dan yaptığı çıkışın rövanşını aldığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2015 Güncelleme 12 Şubat 2015, 02:26
Ataman’a şok tokat!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray basketbol şubesinde bombalar ardı ardına patlıyor... Bu sezon yaşanan ekonomik krik nedeniyle sık sık manşetleri süsleyen Sarı-Kırmızılılar'da önce Ergin Ataman'ın istifa sinyali şok etkisi yaratmıştı. Ardından da tecrübeli coach'un Eskişehir maçında oyuncusu Göktürk Ural'ı tokatlaması gündemi sarsmıştı. Dün Göktürk ve babası, Türkiye Basketbol Federasyonu'na giderek itiraz dilekçesi verdi. Fakat bu itirazın perde arkası araştıran TAKVİM şok bir gerçeğe ulaştı. Alınan bilgilere göre tokat skandalının patlak vermesinden sonra "Hocamdır, olur böyle şyler" açıklamasını yapan Göktürk, yönetimin talebi sonrasında AtamanTBF'ye şikayet etti. Son günlerde Ataman'ın hem sosyal medya paylaşımlarından hem de kapalı kapılar arkasındaki konuşmalarından çok rahatsız olan yönetim, bu şekilde tecrübeli coach'a derbeyi indirdi.

FEDERASYONDAN RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ
Ataman ve Galatasaray yönetimi arasında yaşanan bu gerilimin nasıl sonuçlanacağı merak konusu... Öte yandan Göktürk Ural ve babasının dün TBF'ye yaptığı şikayetle ilgili resmi açıklama da geldi. TBF Genel Sekreteri Celal Arısan, "Sporun içinde olmaması gereken bir olay. Ne yazık ki yaşandı. Göktürk ile babası benimle görüştü. Çok üzgünlerdi. Dilekçelerini bana teslim ettiler. Ben de bunu yönetim kuruluna ileteceğim" diye konuştu.

ATAMAN'IN TAVRI HİC HOŞ DEĞİL!
ERGİN Ataman'la ilgili Galatasaray yönetiminden ilk açıklama geldi. Can Topsakal, "Ataman'ın hareketini hiç hoş karşılamadık. Başkanımız Duygun Yarsuvat, genç oyunculara yönelik sert tavrı ile ilgili Ataman'la görüşecek" dedi.

ELLERİNE SAĞLIK ERGİN HOCAM
Gündeme bomba gibi düşen Ergin Ataman olayına en çarpıcı yorum futbol dünyasının renkli isli Yılmaz Vural'dan geldi. Tecrübeli teknik adam, "Oyuncum öyle bir sarı kartı görüyor ki, topa vuruyor, formanı çıkarıyor. Sonra ikinci sarı karı görüyor, atılıyor. Takımı kupa finalinde yarı yolda bırakıyor. Dayak değil, seni gebertmek lazım. Ergin'i anlıyorum. Eline sağlık kardeşim. Doğru yapmışsın" ifadesini kullandı.