Amatör lig'de 20.000 Süper Lig'de 111 kişi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Kocaelispor'a pazar günü 20 bin taraftarı destek olurken, dün gece Eskişehir-Galatasaray maçını sadece 111 seyirci takip etti. Bunların 96'sı Eskişehirli, 15'i Galatasaraylı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2015 Güncelleme 10 Şubat 2015, 00:50
Amatör lig’de 20.000 Süper Lig’de 111 kişi

İÇİNDEKİLER

Bölgesel Amatör Lig 11'inci Grup'ta mücadele eden Türkiye Kupası'nın sahiplerinden Kocaelispor, pazar günü İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Büyükçekmece Belediyespor'la oynadığı karşılaşmayı, tribünleri tamamen hınca hınç dolduran taraftarı önünde oynadı. Karşılaşmayı, biletli 15 bin 450 yeşil siyahlı taraftar izledi. Müsabakada sadece konuk takım taraftarlarına ait kale arkası tribün boş kaldı. Biletsiz girenlerle birlikte maçı izleyenlerin sayısının 20 bine yaklaştığı açıklandı.

BU KADARI BEKLENMİYORDU
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kocaeli'de bunlar yaşanırken dün gece Süper Lig'de büyük bir mücadeleye sahne olan Eskişehirspor- Galatasaray karşılaşmasını ise yalnızca 111 biletli seyirci takip etti. Bu rakam son yılların en az seyircili maçlarından birine işaret ediyordu. Bu karşılaşmada Eskişehirspor'un tribün kapama cezasının olması, Eskişehirspor yönetiminin bilet fiyatlarını yüksek tutması böyle bir rakamın ortaya çıkmasında katkısı olurken yine de bu kadar az seyircili bir maçı kimse beklemiyordu.

MAÇTA 96 EV SAHİBİ VARDI!
Biletli 111 seyircinin 96'sının Eskişehirspor, 15'inin ise Galatasaray taraftarı olduğu ifade edildi. Maçı televizyonlarından izleyen futbolseverler taraftarların sesinden çok yedek kulübesindeki teknik direktörlerin sesini duydu.

HOŞCAN: MECBUR KALDIK
Bu arada Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, tribün kapama cezası olduğu için bilet fiyatlarını biraz yüksek tutmak zorunda kaldıklarını söyledi.