Vurdu kırdı yıkamadı!

90 dakika boyunca tek kale futbol oynayan Fenerbahçe istatistiklerde rakibini ezdi ama golü bulamayınca evinde 2 puan bıraktı. İsabetli pas sayısında rakibine 250 fark attı. Fener 29 şut atarken Trabzon 5 'te kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2015 Güncelleme 08 Şubat 2015, 02:14
Vurdu kırdı yıkamadı!

İÇİNDEKİLER

SÜPER Lig'in 19. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe şampiyonluk yarışında 2 önemli puan bırakırken, böylesine üstün oynadığı bir maçı galip bitiremediğine yanıyor. 90 dakika boyunca oyuna hükmeden rakibinin üzerine çıkan ve sahasından çıkartmayan Fenerbahçe tüm istatistiklerde rakibine fark attı. Fenerbahçe 548 pasta 432 isabet sağladı. Trabzon ise 284 pasın 188'ini olumlu kullanabildi. Topla oynama oranlarında da büyük ark vardı. Sarı-Lacivertli takım yüzde 62 oran ile yine rakibine bu alanda fark attı. Fenerbahçe, şut sayılarında da büyük üstünlük sağladı. Kanarya 29 kez rakip kaleye şut attı. Trabzonspor'da bu sayı 9'da kaldı. Kaleyi bulan şutlarda da F.Bahçe 10'a 3 öndeydi.

FENER TARAFTARI FUTBOLUN HAKKINI VERDİ
Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu performansın farkında olan Sarı-Lacivertli taraftarlar maçın ardından Sarı-Lacivertli futbolcuları tribünlere çağırdı ve alkışladı. Karşılaşnanın ardından konuşan Selçuk Şahin, "Maalesef olmadı. Topu kalenin içine atamadık. 90 dakika boyunca yüklendik ama aradığımız gole ulaşamadık. Bu maçı unutmamız gerekiyor." dedi.

Kartaldan Trabzonspora sert mesajKartaldan Trabzonspora sert mesaj