Saray'da büyük g'ergin'lik

Taraftarların sevgilisi olan Ataman 26 aydır maaşının ödenmemesi üzerine, "G.Saray sevgim, kazanma hırsım, mücadelem asla bitmez ancak her insanın sabrı, iyi niyetinin bir sınırı var" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2015 Güncelleme 08 Şubat 2015, 00:00
Saray’da büyük g’ergin’lik

İÇİNDEKİLER

EKONOMİK olarak tam bir darboğaz içinde olan Galatasaray'da dün şok bir gelişme yaşandı... Her türlü olumsuzluğa rağmen müthiş bir özveriyle görevine devam eden Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman isyan bayrağını açtı. Tecrübeli coach dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Galatasaray sevgim, kazanma hırsım, mücadelem asla bitmez ancak her insanın bir sabrı, iyi niyetinin bir sınırı var" ifadesini kullandı. Bu açıklama Sarı-Kırmızılı camiada adeta şok etkisi yarattı. İstifa sinyali veren Ergin Ataman'ın tam 6 aydır maaş alamadığı, ayrıca yönetimin basketbol şubesine sırtını dönmesi ve oyunculara 2 ay gecikmeli ödeme yapması nedeniyle çok kızgın olduğu belirtiliyor.

HAZİRAN VADELİ SENEDİ KABUL ETMEDİ!
Alınan bilgilere göre Maccabi maçından önce basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ile görüşen Ataman, kendisine ödemelerine karşılık verilmek istenen haziran ayı vadeli senedi kabul etmedi. Tecrübeli coach'un Topsakal'a, "Siz haziranda yoksunuz. Neden bana olmayacağınız dönemle ilgili senet veriyorsunuz" ifadesini kullandığı belirlendi. Ataman'ın nasıl bir yol izleyeceği büyük merakla bekleniyor.