Hasret sona erecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 17 yıldır İstanbul'da kazanamadıklarını hatırlatarak, "Herşeyin bir sonu var. Biz büyük bir takımız ve orada kazanacağız. Hasret sona erecek" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2015 Güncelleme 07 Şubat 2015, 00:45
Hasret sona erecek

İÇİNDEKİLER

Bordo-Mavili takımın teknik patronu Ersun Yanal, Fenerbahçe maçı öncesinde iddialı açıklamalar yaptı. Kurt teknik adam, Kadıköy'de 17 yıldır kazanamadıklarını hatırlatarak, "Futbolda herşeyin bir sonu var. Her seri bir gün son bulur. Biz büyük bir takımız ve orada kazanacağız. Taraftarımız rahat olsun. Onları mutlu edeceğiz. Hasret sona erecek" ifadelerini kullandı.

COŞKULU OYNAYACAĞIZ
Ersun Yanal
, Fenerbahçe'nin Süper Lig'in en formda takımlarından biri olduğunu belirterek, "Onlar son 7-8 maçtır çok iyi oynuyorlar. Eski öğrencilerimi tanıyorum. Onların kilit noktalarını biliyorum. Bu bizim için nem avantaj hem de dezavantaj. Ama herşey sahada belli olacak" dedi. Ersun hoca, takımının Süper Lig'in ikinci yarısına çok iyi başladığını da söyleyerek, "Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından sonra daha da ivme kazandık. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda coşkulu oyunumuzu herkes izleyecek. Kimse merak etmesin" diye konuştu.