Eyvah yine sakatlık

Çaykur Rizespor ile oynanan kupa maçında sakatlananM ilosevic'in 5. tarak kemiğinde kırık tespit edildi. 1.5 ay yok! Soalr ka adalesinde yırtık olan Opare ise 10 gün forma giyemeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2015 Güncelleme 07 Şubat 2015, 00:00
Eyvah yine sakatlık

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile perşembe gecesi oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Alexander Milosevic ve Daniel Opare'nin durumu belli oldu. Siyah-Beyazlılar'ın yaptığı açıklamada, Milosevic'in 5. tarak kemiğinde kırık olduğu ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Savunmanın sağında görev yapan Opare'nin ise sol arka adalesinde 1. derece yırtık olduğu ve yaklaşık 10 günlük tedavinin ardından sahalara dönebileceği öğrenildi. Milosevic'in tedavisi olumlu bir seyir izlerse 1.5 aylık sürenin 1 aya kadar düşebileceği de bildirildi. Bu arada perşembe gevesi oynanan kupa maçında forma giyen Eslem de ağrıları nedeniyle dün gerçekleştirilen antrenmanda yer almadı.

BEŞİKTAŞ SAKATLIK BELASINDAN KURTULAMIYOR
BEŞİKTAŞ özellikle bu sezon çok fazla sakatlıkla uğraştı. Rize ile oynanan kupa maçında yaşanan sakatlıklarla birlik- te Beşiktaş'ta ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı ekipte 21 futbolcu toplam 33 kez sakatlık yaşamış oldu.

SAKATLAR PLANI BOZUYOR AMA...
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, sakat oyuncuların çokluğunun canlarını sıktığını söyledi. Bilic, "Evet sakat oyuncular oyun planımızı bozuyor. Bizi etkiliyor ancak bunun en aza indirmek istiyoruz. Sakat oyuncular yerine forma giyecek olanlar da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Bundan şüphemiz yok" diye konuştu.