Yeni Arda Alper Potuk

İspanyol As gazetesi, Atletico Madrid'in Fenerbahçe'de büyük çıkış yakalayan Alper Potuk ile ilgilendiğini yazdı. Haberde "Yeni Arda Turan" olarak lanse edilen Alper Potuk ile ilgili raporların 'mükemmel' olduğu da ifade edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2015 Güncelleme 06 Şubat 2015, 01:55
Yeni Arda Alper Potuk

İÇİNDEKİLER

İngiliz basınında Arsenal'in Arda Turan için 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığı yolundaki haberlerin ardından bu kez özellikle Fenerbahçe cephesini ilgilendirecek bir transfer iddiası İspanya'dan geldi! İspanyol As gazetesi Yazarı Manuel Esteban 'Manolette', 'Yeni Arda Turan' ifadesiyle tanıttığı Alper Potuk'un Atletico Madrid tarafından takip edildiğini yazdı. Atletico'nun önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürdüğü, Alper Potuk ile Portekiz'in Rio Ave ekibinde forma giyen Ukra'yla ilgilendiği ifade edildi. Manuel Esteban, gözlemcilerin Alper ile ilgili raporlarının mükemmel olduğunu dile getirdi.

ALPER İÇİN "FENER ÇOK PARA VERDİ" DENMİŞTİ
Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'dan transfer ettiği Alper Potuk için 6 milyon 250 bin Euro ile birlikte Orhan Şam ve Bienvenu'nün bonservislerini vermişti. Şu anda transfer borsasında değeri 9-10 milyon Euro civarında gösterilen Alper için Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın çok daha yüksek bir bonservis bedeli talep edebileceği de iddia ediliyor.