Fener'in 7. harikası

7. dakikada Selçuk Şahin'le öne geçen Fenerbahçe, 58. dakikada Emenike ile 2-0'ı buldu. 75'te Traore'nin golü farkı 1'e indirse de gülen Kanarya oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2015 Güncelleme 01 Şubat 2015, 02:19
Fener’in 7. harikası

İÇİNDEKİLER

Kanarya durdulamıyor!.. Karabükspor deplasmanında da 2-1 kazanan lider Fenerbahçe galibiyet serisini 7'ye çıkardı. Fakat 4 maçtır kalesinde gol görmeyen Sarı-Lacivertliler'in bu serisi Karabük'te son buldu... Fenerbahçe 7. dakikada öne geçti. Solda topla buluşan Diego, ceza alanı dışındaki Selçuk Şahin'i gördü. Selçuk kontrol ettiği topu düzgün bir vuruşla sağından ağlara gönderdi: 0-1. 10. dakikada ceza alanı dışında seken topla buluşan Gökhan Gönül sert vurdu. Kaleye gelen topu Waterman, güçlükle çeldi. Havalanan top, üst direğe çarparak tekrar oyun alanına döndü. 44. dakikada ev sahibi takımın ceza alanı hemen dışından kazandığı serbest vuruşu Erdem Özgenç kullandı. Erdem'in direkt kaleye vurduğu topu Volkan Demirel direk dibinde kontrol etti.

VOLKAN DEMİREL 3 PUANI 90'DAN ÇIKARDI!
F.BAHÇE ikinci yarıya da etkili bir giriş yaptı. 49. dakikada Diego ceza sahasına çok iyi hareketlendi. Sambacı'nın pasıyla buluşan Emenike müsait pozisyonda kötü vurdu. 58. dakikada Karabük, Viola ile müsait pozisyonu harcadı. Dönen topta Caner'in uzun pasında Emenike, Waterman ile karşı karşıya kaldı ve skoru 2-0 yaptı. 75. dakikada Traore'nin golü farkı 1'e indirdi. 90+4'te Musa'nın füzesini Volkan çıkarınca 3 puan Fener'in oldu.