Stoper harekatı!

G.Saray'ın hedefinde Serdar Aziz, Mustafa Yumlu ve Serdar Taşçı var. Cimbom 3 yıldızdan birini kiralamak istiyor. Hiçbiri olmazsa Gökhan Zan 11'e monte olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2015 Güncelleme 20 Ocak 2015, 01:03
Stoper harekatı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da stoper kirizi yaşanıyor. Sarı- Kırmızılı ekipte Chedjou'nun Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Kamerun Milli Takımı'nda olmasına bir de Semih Kaya'nın sakatlığı eklenince teknik patron Hamza Hamzaoğlu'nun adeta eli ayağı bağlandı. Bu probleme çare arayan Galatasaray yönetimi Bursaspor'dan Serdar Aziz ile birlikte Trabzonspor'da kadro dışı olan Mustafa Yumlu ve gurbetçi Serdar Taşçı'yı gündemine aldı. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ile bir araya gelen Hamza Hamzaoğlu ilk hedef olarak Serdar Aziz'de karar kıldılar.

BURSA BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEKLER
Hamza Hamzaoğlu
ile biraraya gelen 2. Başkan Abdürrahim Albayrak Hamzoğlu'nun raporu doğrultusunda dün sabah saatlerinde Bursaspor'un stoperi Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar ile biraraya geldiği iddia edildi. Serdar Aziz için Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile görüşerek bu transferi satın alma opsiyonlu kiralama ile bitirmeye çalışacaklar.