Kadıköy'de kupa kaldırdık daha ne olsun

Felipe Melo, G.Saray'ın Kadıköy sendromu hatırlatılması üzerine "Biz orada kupa kaldırdık daha ne olsun" dedi... Bir gazetecinin "Bu sene tribünler niye boş" sorusuna da "Bunu bana değil, gidin TFF Başkanı'na sorun" cevabını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2015 Güncelleme 18 Ocak 2015, 00:32
Kadıköy’de kupa kaldırdık daha ne olsun

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo Alanya kampında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım Demirören'den, Fenerbahçe'ye kadar bir çok konu hakkında görüşlerini açıklayan Brezilyalı yıldız "Bu sezon tribünler neden boş" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in daha önce elini sıkmadığı için ağır eleştirilere hedef olan Melo, "Tribünlerin neden boş olduğunu bana değil, gidin TFF Başkanı'na sorun. Ben de çok üzülüyorum. Derbide bile tribünler dolmadı" ifadesini kullandı. Bir gazetecinin G.Saray'ın yıllardır Kadıköy'de kazanamadığını hatırlatması üzerine Melo "Orada kupa kaldırdık. Bu 3 puandan çok daha önemli bir şey. Orada zafer kutladık.
Daha ne olsun!"
yanıtını verdi.

KADIKÖY'DE KENDİMİZİ RAHAT HİSSEDİYORUZ

KADIKÖY'de yabancılık çekmediklerini belirten Melo "Biz orada bir zafer kutladık. Orada oynamak kendi evimizde Beşiktaş'la Trabzonspor'la oynamak gibi. Kendimizi rahat hissediyoruz" açıklamasını yaptı. Yabancı kuralı hakkında görüşlerini dile getiren Melo, "Yeni kurallar gelecek için daha fazla motive edici olabilir. Türk futbolcuları için bu durum rekabeti arttıracaktır" dedi.

TÜRK MİLLİ TAKIMI'NDA OYNAMAK İSTERDİM!
"Şartlar oluşsa Türk Milli Takımı'nda oynamak isterdim" diyen Melo, "Türkiye'yi çok seviyorum. Racing Santander'de oynarken İspanya Milli Takımı'nda oynama teklifi aldım. Ancak kabul etmedim. Brezilya için oynamasaydım, Türkiye için oynayabilirdim. Çünkü ben buraya aşık oldum" dedi.

G.SARAYAYRI!
Melo G.Saray
'ı çok sevdiğini belirterek, "Benim için en değerli şey G.Saray. Bu sayede evine ekmek götürüyorum" ifadesini kullandı.