Trabzon pimi çekti

Transferin en hızlı takımı olarak dikkat çekenT rabzonspor, Hakan Arıkan ve Uğur Demirok'tan sonra Erkan Zengin'i de bitirmeye yakın. Karadeniz ekibi ayrıca Eskişehirsporlu Aytaç Kara ve Tolgay için de görüşmelerine hız verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2015 Güncelleme 13 Ocak 2015, 00:57
Trabzon pimi çekti

İÇİNDEKİLER

TRABZONSPOR transferde tam gaz... Ligin 2. yarısında ses getirecek bir kadro oluşturmak isteyen Bordo-Mavili yöneticiler Hakan Arıkan ve Uğur Demirok'un ardından transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Karadeniz ekibinin anlaşma sağladığı Uğur Demirok ve Hakan Arıkan dün sabah Trabzon'a gelerek detaylı bir şekilde sağlık kontrolünden geçti. Trabzonspor Yönetimi rotayı bu kez Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve Aytaç ile gurbetçi oyuncu Tolgay'a çevirdi. Eskişehirsporlu Erkan Zengin ilk hedef olurken Eskişehirspor ile her konuda anlaşma sağlandı. Tecrübeli futbolcu ikna edilirse bu transfer kesin olarak bitecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Erkan Zengin'le bir telefon görüşmesi yaptığı ve çok önemli ilerlemeler sağladığı öne sürüldü. Bu transferde bugün ya da en geç yarın çok önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

AYTAÇ'IN TRANSFERİNDE MUTLU SON ÇOK YAKIN
Trabzonspor Yönetimi'nin Eskişehirsporlu bir başka oyuncusu olan Aytaç'ın transferini de bitirmeye çok yakın olduğu belirlendi. Bordo-Mavililer Aytaç'a karşılık Eskişehir'e Emre Güral'ı teklif etti ve iki taraf ufak detaylar dışında anlaşma sağladı. CEO Burak Gürdal Almanya'ya giderek Tolgay'ın eşiyle bir görüşme yaptı. TolgayBeşiktaş'ın da istemesi transferde sorun olarak gösterilirken bu konuda yeni görüşme yapılacağı öğrenildi.

Yunus Emre SEL