Yıldırım gibi!

F.Bahçe Yönetimi Al-Ain'e kiralanan Stoch'a "Gelecek sezon takıma dönüyorsun" dedi. Kuyt sezon sonu takımdan ayrılacaktı. Yıldız oyuncuyla 1 yıllık daha sözleşme yapılacak... Uzun boylu bir santrfor peşinde olan F.Bahçe, Alman Meier ya da De Jong'u alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2015 Güncelleme 07 Ocak 2015, 00:41
Yıldırım gibi!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni açıklanan yabancı kuralının ardından kolları sıvadı. Teknik Direktör İsmail Kartal ile bir durum değerlendirmesi yapan Fenerbahçe Başkanı, 2018'e kadar sözleşmesi uzatılan ancak Al Ain'e kiralanan Stoch'un takıma geri dönmesini istedi. İsmail Kartal'ın da Stoch'un Fenerbahçe'ye dönmesine izin verdiği ifade edildi. Stoch'a hayranlığı ile bilinen Azız Yıldırım, Slovak yıldızın menajerine telefon açtı ve "Türkiye'de artık takımlar sahaya 11 yabancı ile çıkabilecek. Bu nedenle Stoch'u artık takımda görmek istiyorum. Sözleşmesi biter bitmez takıma katılacak" direktifi verdi. Fenerbahçe'de yabancı kontenjanındaki değişikliğin ardından bir sıcak gelişme de Holmen konusunda yaşandı. Sezon sonuna kadar Bursaspor'a bedelsiz kiralanan Holmen'in de yeni sezonda takıma katılmasına karar verildi. Ancak İsmail Kartal'ın İsveçli oyuncunun performansını yakın takibe alacağı ve gerekirse sezon sonunda bu oyuncu için yönetime yeniden bir rapor vereceği gelen bilgiler arasında.

KRASİC SEZON SONU KESİNLİKLE YOLCU
34 yaşındaki Kuyt ile sezon sonunda yolları ayırmayı düşünen Fenerbahçe'nin bu planında da değişiklik yaşandı. Hollandalı oyuncunun takıma katkısının büyük olduğunu düşünen F.Bahçe Başkanı Yıldırım, Hollandalı oyuncuyla 1 yıllık daha sözleşme yapmaya karar verdi. İsmail Kartal'ın Kuyt konusunda da Yıldırım'a destek verdiği ve "Gerekirse 1 yıl sonunda teknik ekipte de yer alabilir" dediği ifade edildi. Fenerbahçe'nin kadrosunda olmasına rağmen oynatamadığı Krasic'in ise sezon sonunda gönderilmesi kararlaştırıldı.

MEİER KONUSUNDA SICAK GELİŞMELER
Forvete uzun boylu bir oyuncu transfer etmeyi düşünen Fenerbahçe, Almanya'da 16 maçta 13 gol atan E.Frankfurt'un golcüsü Alex Meier için girişimlerini hızlandırdı. Alman golcüyü devre arasında kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, PSV Eindhoven'in Hollandalı golcüsü De Jong'u da listesine aldı. Ancak Alman golcü Meier'in menaceri Paul Koutsoliakos ile yapılan görüşmelerin olumlu olduğu Eintracht Frankfurt ile yapılacak pazarlığın ardından De Jong transferinin gündeme gelebileceği belirtildi.