Ada'dan Cisse bombası

Goran Pandev'i göndererek forvet takviyesi yapmak isteyen Cimbom'un gündemine müthiş bir isim girdi. Daily Mirror gazetesi, "Ocak ayında Newcastle'dan ayrılmak isteyen Galatasaray, Papiss Cisse için harekete geçti" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2015 Güncelleme 02 Ocak 2015, 14:54
Ada’dan Cisse bombası

İÇİNDEKİLER

Yaşadığı ekonomik krize rağmen ara transferde kadroya takviye yapmak için kolları sıvayan Galatasaray, İngiliz basınında manşetleri süslüyor. Ada'nın en saygın yayın organlarından Daily Mirror, Sarı-Kırmızılılar'ın Premier Lig kulüplerinden Newcastle United'ta forma giyen Papiss Cisse'nin transferi için harekete geçtiğini yazdı. Newcastle United Teknik Direktörü Alan Pardew'in çok büyük bir ihtimalle Crystal Palace'ın başına geçeceğini ve bu durumda Cisse'nin kesin olarak takımdan ayrılacağını belirten Daily Mirror, "Cisse için birçok kulüp şimdiden temaslara başladı. Ama en ciddi talip Türk devi Galatasaray" ifadesini kullandı. Kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Senegalli golcünün bonservis ücretinin 7 milyon Euro olduğu öğrenildi. Cisse, Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba ile birlikte Newcastle'da birlikte oynamıştı.

BU SEZON PREMIER LİG'DE 13 MAÇTA 9 GOL ATTI
Bu sezon Newcastle United formasıyla 13 maçta 9 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Papiss Cisse'nin yıldızı Bundesliga'da parlamıştı... Sırasıyla Metz, Cherbourg ve Chateauroux formalarını giyen 1.81 boyundaki Cisse, 2010 yılında transfer olduğu Freiburg'da attığı gollerle birçok kulübün transfer listesine girdi. Senegalli futbolcu 2012'de 12 milyon Euro bedelle Newcastle'ın yolunu tuttu. Cisse, Siyah-Beyazlı takımda 101 maça çıktı ve 39 kez kez ağları sarstı.