Büyük isyan kapıda

Brezilya'nın Lance gazetesi, "Diego'nun penaltı atma isteğine karşı çıkıldı. Zaten forma şansı bulamıyor ve huzursuz. Büyük kulüpler kapıda bekliyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2014 Güncelleme 29 Aralık 2014, 00:42
Büyük isyan kapıda

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de son yaşanan penaltı krizi Brezilya basınına haber oldu. Brezilya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'nin sambacı yıldızı Diego Ribas, Sarı-Lacivertliler'de huzursuz günler geçiriyor. Brezilya basınından Lance'nin haberine göre Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Diego Ribas Sarı-Lacivertli takımda mutsuz... Cumartesi gecesi oynanan Fenerbahçe- Mersin İdman Yurdu maçına yine yedek kulübesinde başladığı belirtilen Diego'nun oyuna sonradan girmekten sıkıldığı aktarılırken maçta Brezilyalı oyuncunun takımı adına bir penaltı kazandırdığı ancak bu penaltı atışının takım içinde sorun olduğu iddia edildi. Oyuncuların penaltı atışı sırasında Diego'nun penaltıyı atmasına karşı çıktığı belirten Lance, taraftarların isteği sonrası Brezilyalı oyuncunun penaltıyı attığını ancak bu atışı gole çeviremediği belirtildi.

FORMA ŞANSI BULAMAMAK HUZURSUZ EDİYOR
Lance'nin iddiasına göre oyuncunun Fenerbahçe'de forma şansı bulamamasının kendisini huzur ettiğine dikkat çekilirken oyuncu için bazı Brezilya kulüplerinin transfer için pusuda olduğu aktarıldı. Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Diego Ribas için Sao Paolo kulübünün ilgilendiği iddia edilmişti. Haberde Diego Ribas'ın forma umudu taşıdığı ve düzenli olarak forma giymek içi çaba sarfettiği de belirtildi.