Aslanlar Saray'a çıktı

Abdurrahim Albayrak, "Yıllardır bu anı bekliyordum. Sayın Cumhurbaşkanımıza dertlerimizi anlattık, çözümler buldu. Galatasaray camiası için çok güzel bir görüşme oldu" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2014 Güncelleme 27 Aralık 2014, 01:49
Aslanlar Saray’a çıktı

İÇİNDEKİLER

Dün akşam Başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşan Galatasaray maçtan önce sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi... Sarı- Kırmızılı kafile, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuğu oldu. Saat 12.30'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen buluşmaya Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Sportif A.Ş. Yöneticisi Ali Dürüst, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yardımcıları ve Gençlerbirliği kafilesinde yer alan futbolcular katıldı. Abdurrahim Albayrak ani gelişen bir randevulaşma ile bu kabulün gerçekleştiğini belirterek "Cumhurbaşkanımızla önceki gece geç saatte konuşmuştuk. Kendisi yapmış olduğum teklifi kabul etti" ifadesini kullandı. Albayrak, Galatasaray'ın bazı sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeler yaptıklarını ve kendilerine gereken yardımın yapıldığını da söyledi.

YÖNETİM KURULUYLA BİRKEZ DAHA GELECEĞİZ
Albayrak, "Sayın Cumhurbaşkanımıza dertlerimizi, sıkıntılarımızı anlattık. Bakanları arayarak, birçok sorunumuzu halletti. Sayın Başbakanımız da köşke geldi. Onunla da görüştük. Bugün mübarek gün. Galatasaray camiası için çok güzel görüşmeler oldu." diye konuştu. Yıllardır bugünü beklediğini dile getiren Albayrak, "Galatasaray camiası için önemli bir gün olduğunu düşünüyorum. Tekrar Yönetim Kurulu olarak Cumhurbaşkanımızı ziyarete geleceğiz" dedi.

METRO İÇİN SÖZ ALINDI
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yapılan ziyaretin ana gündem maddelerinden birisi de şu anda bakımda olan Seyrantepe Metrosu'ydu... Abdurrahim Albayrak, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yaşanan sıkıntıyı anlattık. En kısa zamanda metromuz çalışacak. Beyefendi bu işe el attıktan sonra bir tarih söylenmez" ifadesini kullandı.

SICAK BİR ORTAMDA GEÇTİ
Cumburbaşkanı, sıcak bir ortamda geçen buluşmada tüm misafirlerinin tek tek elini sıkarak, "Hoşgeldiniz" dedi.

YABANCILAR HAYRAN KALDI
Albayrak, "Saray gerçekten harika olmuş. Özellikle yabancı oyuncular çok beğendi. Türk olmak istediler" diye konuştu.

AHMET DAVUTOĞLU iLE DE BiR ARAYA GELDiLER
Galatasaray kafilesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettikten sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi. Görüşme sonrasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın dışında hatıra fotoğrafı çekildi. Abdurrahim Albayrak, "Sayın Başbakanımıza bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum" dedi.