Konuşma böyle İsmail!

"Kupada gittiğimiz yere gideceğiz" diye açıklama yapan İsmail Kartal'a ilk tepki Yıldırım'dan geldi: "Fener her platformda şampiyonluğa oynar... Bir daha böyle konuşma

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2014 Güncelleme 25 Aralık 2014, 00:09
Konuşma böyle İsmail!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal yaptığı açıklamalarla tepki toplamaya devam ediyor. Kupada oynadıkları Altınordu karşılaşması sonrasında İsmail Kartal'ın yaptığı "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" yaptığı konuşma hem Sarı-Lacivertli camia tarafından tepki çekerken hem de rakip takım taraftarları tarafındından dalga konusu oldu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ile yaptığı görüşmede tabiri yerindeyse Kartal'ı fırçaladı. Yıldırım'ın, "Fenerbahçe her platformda şampiyonluğa oynar. Kubülün hedefi bu. Böyle açıklamlar ne sana ne de kulube yakışmaz. Böyle açıklamalardan kaçın" dediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu İlker Yağcıoğlu, "Fener'in hocası kupada gidebildiğimiz yere kadar gidelim dememeli. Ligde bunu diyebiliyor mu? Fenerbahçe teknik direktörü böyle konuşmamalı" dedi.

RAKİP TARAFTARLAR İSE DALGA GEÇTİ
İŞTE İsmail Kartal'a Twitter'da gelen tepkiler: @Cihansiz1905 İsmail Kartal: "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz!" Adam kendini ya Altınordu'nun hocası sanıyor ya da Ş.Liginde sanıyor :) @msirinyasar Şu açıklamayı yapan batman petrolspor'un hocası sanki." @ErmanStinson "İsmail Kartal yaptı yine yapacağını. Fenerbahçe'nin hocası böyle olmalı işte!"