Volkan stadı terkederek yanlış yaptı

TFF Başkanı, "Milli Takım oyuncusunun protesto edilmesi büyük yanlış. Bana olayı anlattıklarında 'Beni aşağı indirmeyin, takımı sahadan çekerim' dedim. Başladığım işi yarım bırakmam. Yeniden aday olacağım" diye konuştu... Demirören'in Melo için, "Kaliteli yabancı" demesi de dikkat çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2014 Güncelleme 18 Aralık 2014, 00:45
Volkan stadı terkederek yanlış yaptı

İÇİNDEKİLER

Demirören'den bombalar!.. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, NTVSpor'un canlı yayınına konuk oldu ve gündemdeki birçok konuyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Demirören'in bomba etkisi yaratan sözleri: "Zekeriya Alp'in istifasından hiçbir şekilde haberim yoktu. Biz toplantıya girerken haberi geldi; çok üzüldüm. Tarafsızlığın, dürüstlüğün sembolüydü. Alp bu şekilde futboldan ayrılıyorsa hepimiz şapkamızı önümüze alıp düşünmeliyiz. Cüneyt Çakır için bir başkanımız 'şaibelidir' dedi. Nedir 'şaibeli?' Ne duymuş, ne biliyormuş? Bunları artık kesmemiz lazım. Ocak ayında yapılacak basın toplantısıyla yabancı oyuncu konusunu açıklayacağız. Halen yürürlükte olan kural bu sezon devam edecek. Örneğin yüzde 10 kriteri koyarsanız yabancı oyuncu kuralına, kendi ülkesinin milli takımında oynamadığı için Melo gibi kaliteli oyuncular bile Türkiye'ye gelemiyor. Milli Takım taraftarı kalmadı. Oyuncularımız her maç protesto ediliyor. Volkan Demirel'in yaptığını da yanlış buluyorum ama seyircinin milli takım formasını giymiş bir oyuncuya o hakareti yapması doğru değil."

YETER DEMİRÖREN" BENİ RAHATSIZ HİÇ ETMİYOR!
Bana Servet bey gelip olayı anlattığında 'Beni aşağı indirmeyin takımı sahadan çekerim' dedim. Volkan'ın özellikle stattan ayrılması takımdaşlık adına büyük yanlış... Semih Kaya kendi kalesine gol atınca neden Yıldırım Demirören suçlu oluyor? "Yeter Demirören" tezahüratı beni rahatsız etmiyor. Çünkü yönetim olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Yaptığım hiçbir işi yarım bırakmadım. Yapacağımız o kadar çok şey var ki. Haziran'da yeniden başkan adayı olacağım."