Cimbom'un Guardiolası

Genç teknik adam için "Tam isabet" yorumunu yapan Faruk Süren, "Ülkeyi ve Türk futbolunu çok iyi biliyor. Çalışkan ve disiplinli... Fatih hoca da benim dönemimde göreve geldiğinde aynı böyleydi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2014 Güncelleme 08 Aralık 2014, 00:53
Cimbom’un Guardiolası

İÇİNDEKİLER

Göreve geleli çok kısa süre olmasına rağmen Galatasaray'da müthiş bir değişim başlatan Hamza Hamzaoğlu'na camianın her kesiminden destek yağıyor... Kulübün efsane başkanlarından Faruk Süren de genç teknik adam için "Tam isabet" yorumunu yaptı. Süren, "Abdurrahim AlbayrakHamzaoğlu'nu kulübe kazandırdığı için taktir ediyorum. Galatasaray kültürünü almış bir kişi. Akhisar'da da çok beğeniyordum. Takdir ettiğim bir futbol oynatıyor. Ülkeyi ve Türk futbolunu iyi biliyor. Eğer Hamza hocaya zaman tanınır ve sabır edilirse Türkiye'nin Guardiola'sı olur. Başkanlığım dönemimde de Fatih Terim, ilk göreve geldiğinde aynı böyleydi. Liderin 9 puan arkasında kalmıştık ama kendisine destek verdik ve sabır gösterdik. Şimdi de Hamza hoca için destek zamanı. Kendisi çok çalışkan ve disiplinli bir teknik adam. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum" ifadesini kullandı.

SADECE APTALLAR VE ÖLÜLER FİKİR DEĞİŞTİRMEZ!
Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde şimdilik aday olmayı düşünmediğini belirten Faruk Süren, "Yalnızca aptallar ve ölüler fikir değiştirmez, aday olmam için beni istemeleri lazım" diyerek de adaylık için açık kapı bıraktı. Galatasaray'ı yönetenlerin yıllardır ayaklarını yorganına göre uzatmadıklarını belirten Süren, "Eğer yıllardır hesap kitaplar düzgün yapılsaydı bu durumlara gelinmezdi. Galatasaray içinde bulunduğu zor durumdan ortak akıl ile kurtulabilir" dedi.