Yok böyle protesto

Arjantin'de Boca Juniors-River Plate derbisinin oynandığı La Bombonera Stadı'na River'ın hocası Gallardo, eliyle burnunu kapatarak çıktı. River taraftarları La Boca limanının kötü kokusundan dolayı Boca taraftarını "Ağzı pis kokulu" diye çağırıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2014 Güncelleme 22 Kasım 2014, 01:02
Yok böyle protesto

İÇİNDEKİLER

Arjantin'de inanılmaz enstantaneler yaşandı. Boca-Juniors ile River Plate arasındaki maç öncesinde La Bombonera Stadyumu'nu dolduran binlerce taraftar çok ilginç bir protestoya tanık oldu.

İLK DEFA OLMUYOR
River Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo'nun La Bombonera'daki ilk maçına burnunu tıkayarak çıkmasıydı. River Plate taraftarları, Boca Juniors taraftarlarını La Boca limanının hemen yanındaki dünyanın en kirli ve pis kokulu nehirlerinden biri olan Rio de Chuelo nehrinden dolayı "bosteros" yani "ağzı pis kokulu" diye çağırıyor. Daha önce de River Plate teknik direktörleri Labruna, Ramon Diaz ve Cavenaghi La Bombonera Stadı'na burunlarını tıkayarak çıkmışlardı. Bu tepkiye Boca taraftarı tahammül edemiyor.

Tribünler çılgına döndü
Rıver Plate Teknik Direktörünün hareketinin ardından Bocalı taraftarların tel örgülere vurarak tepki gösterdiği ifade edildi. Ancak alınan geniş güvenlik önlemleri nedeniyle sahaya seyirci giremedi...

AVANTAJ RİVER PLATE'TE
Güney Amerika Kupası
ilk maçında Boca ile River Plate 0-0 berabere kalırken, River Plate rövanş için avantaj elde etti. Finalist takım gelecek hata oynanacak maç sonunda belli olacak.