Güler misin ağlar mısın

Twitter'da Abdurrahim Albayrak'la ilgili "G.Saray başkan yardımcısı, kulüpteki para krizine gönderme yapılan parodide nasıl oynar? Kendini yerlere atıp komik duruma düşüyor. Koca bir kulübün üst düzey yöneticisine yakışıyor mu!" denildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2014 Güncelleme 03 Kasım 2014, 00:24
Güler misin ağlar mısın

İÇİNDEKİLER

Duygun Yarvusat'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından 'başkan yardımcısı' olarak Florya'ya geri dönen Abdurrahim Albayrak gündeme oturdu!.. Albayrak'ın bir TV kanalında yayınlanan 'Güldür Güldür' isimli komedi programında oynadığı parodi, sosyal medyada günün en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Bunun nedeni ise Albayrak'ın oynadığı parodinin konusunun 'parasını alamayan futbolcular' olması. Ayrıca bir yabancı futbolcunun bu nedenle maça çıkmak istememesi de konu edildi... Galatasaray'daki para krizi ve Sneijder olayının gündemde olduğu bir dönemde yayınlanan parodi büyük tartışmaları da beraberinde getirdi.

TARAFTARLAR ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU
ALBAYRAK bu parodi nedeniyle Twitter'da özellikle Galatasaraylı taraftarların eleştirilerine maruz kaldı... Yapılan yorumlarda, "Kulübün başkan yardımcısı, para krizinin yaşandığı bir dönemde nasıl böyle bir parodide oynar. Kendini yerlere atıp komik durumlara düşüyor. Galatasaray Kulübü'nün başkan yardımcısına hiç yakışıyor mu?" ifadesi kullanıldı.