Sonuna kadar Halilhodzic

Hacıosmanoğlu'nun Karabük yenilgisi sonrası Boşnak hocaya, "Sonuna kadar yanındayım" dediği öğrenildi. Halilhodzic de 'ihanet' kelimesine açıklık getirdi: "Karabük maçında ortaya konulan futbol benim için ihanettir"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2014 Güncelleme 07 Ekim 2014, 00:36
Sonuna kadar Halilhodzic

İÇİNDEKİLER

Karabükspor önünde aldığı yenilgiyle 5 maçta 4 puanda kalan ve 16. sıraya gerileyen Trabzonspor'da büyük üzüntü yaşanıyor... Yapılan flaş transferlere rağmen ligde henüz galibiyetle tanışılmaması nedeniyle teknik direktör Vahid Halilhodzic'e özellikle yerel basından büyük tepki geldi. Fakat Trabzonspor yönetimi, Boşnak hocaya desteğini sürdürüyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Karabükspor yenilgisi sonrası Halilhodzic'e, "Sonuna kadar yanındayım" dediği belirlendi.

OYUN PLANINA SADIK KALMAMALARI İHANETTİR!
HALİLHODZİC Karabük maçı sonrası yaptığı 'ihanet' açıklamasına da açıklık getirdi. Boşnak hoca, "Bu maça çok iyi hazırlandık. Başkanımız soyunma odasına kadar gelerek çift prim açıkladı. Maçta takımım elinden geleni yapmadı. Bazı futbolcuların daha verimli oynamalarını, oyun planımıza sadık kalmalarını beklerdim. Bunun yapılmaması benim için ihanettir" diye konuştu.

DÜZELMEK İÇİN 6 HAFTA DEĞİL 1 YIL İHTİYAÇ VAR!
HALİLHODZİC, "Başkan 'Vahid olmuyor bırakalım" derse tokalaşırız. Oturur yemek yeriz hesabı kim öder bilemem ama arkadaş olarak ayrılırız. Bazı soruları da İbrahim Başkan'a sormak lazım. 1 aylık çalışmanın ardından bu takımla başlayabildik. Elimde sihirli bir güç yok. Boşnak teknik adam, takımın istediği seviyeye gelmesi için 6 haftaya değil, 1 seneye ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Yunus Emre SEL