Yanal gitti sorun bitti

Özel bir televizyona açıklamalarda bulunan Bekir İrtegün, "Herkesin bildiği sorunlar vardı Şimdi daha sorunsuz bir ortam yaşadığımız için futbolcular olarak daha rahatız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2014 Güncelleme 01 Eylül 2014, 01:37
Yanal gitti sorun bitti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Bekir İrtegün cumartesi gecesi Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalarda eski hocası Ersun Yanal ile ilgili olarak gündeme oturacak açıklamalarda bulundu.

"İsmail Kartal takımın başına gelince takımda neler değişti" sonusunu cevaplayan Bekir İrtegün: "Cevaplaması kolay bir soru değil. Şunu söyleyebilirim. Herkesin bildiği malum sorunlar vardı. Şimdi daha sorunsuz bir ortam yaşadığımız için futbolcular olarak daha rahatız." ifadelerini kullandı.

Bekir şöyle devam etti: Her fırsatta bunu söyledik, ben yine söyleme gereği duyuyorum. Bazı konular futbolcuların üzerinde yük kaldı. Gönül isterdi ki gerekli kişiler açıklama yapıp bu yükü futbolcuların omuzlarından alsın. Çünkü kendi taraftarlarımız içerisinde yani işlerin biraz futbolcuların karıştırdığı ki bazı spor yorumcularından da ben bunu duydum. Sadece buna çok üzüldük açıkcası. Biz futbolcular hadlerini, altını çiziyorum hadlerini bilen insanlarız."

TAMAMEN KENDİ İŞİNE BAKAN BİR FUTBOLCU GRUBU VAR

Bazı kesimlerin bildiği kadar güçlü olup bazı şeyleri değiştirecek kadar öyle insanlar değiliz. Tamamen kendi işine bakan, takım olmak için çabalayan bir futbolcu grubu var Fenerbahçe'de. Lig başlıyor. Artık bu konular ne Fenerbahçe'nin ben futbolcu olarak futbolcuların adına da şunu çok net söyleyebilirim, ne de biz futbolcuların konusudur."

ERSUN YANAL'IN EMEĞİ VAR. GÜZEL GÜNLER YAŞADIK

Ersun Yanal'ın futbolcularla vedalaşmadığı şeklindeki soruya ise Bekir, "Yani fırsat da olmadı. Çok çabuk gelişen bir olay oldu. Yine telefon görüşen, vedalaşan vedalaştı. Yani tekrar söylüyorum; ben o konunun kapandığını düşünüyorum. Ersun hocanın da emeği vardır. Çok güzel günler yaşamışızdır. Ona ve ekibine de ben başarılar diliyorum."